Nieuws

Aangescherpte coronamaatregelen

Zojuist is tijdens de persconferentie bekendgemaakt dat de horeca vanaf morgenavond in de avonden na 20.00 uur moet sluiten. De theaters mogen hun deuren gelukkig open houden!

Wat houdt dit in voor jouw theaterbezoek? De meeste voorstellingen en films vinden gewoon plaats. Als een voorstelling onverhoopt toch niet doorgaat, dan worden de bezoekers daarover door ons ingelicht. Bij avondvoorstellingen is het vanaf 20.00 uur niet mogelijk om na afloop van de voorstelling een drankje te nuttigen.

Heb je nog vragen? Kijk op onze veelgestelde vragen pagina of neem contact op met onze kaartverkoop. We zijn op werkdagen bereikbaar tussen 13.00 uur – 17.00 uur via (040)2074010 of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.

We zien iedereen heel graag bij de komende voorstellingen in De Hofnar!

Team Theater De Hofnar


Terug naar het overzicht
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.