Theatervoorstellingen

VOORSTELLING KIJKEN VANAF DE BANK

Mis jij het theater ook zo? Hieronder hebben we een aantal voorstellingen op een rijtje gezet, voor jong en oud, die je gewoon thuis vanaf de bank kunt kijken. Veel kijkplezier!

GUIDO WEIJERS

Guido Weijers heeft voor alle cabaretliefhebbers, die het theater ook zo missen, verschillende cabaretvoorstellingen gratis online gezet, waaronder ‘V’ en’AXESTOS’. Ook deelt Guido vanuit thuis een spoedcursus geluk.

CABARETVOORSTELLINGEN GUIDO

HENK POORT

Het soloprogramma Ik ben mijn lied van Henk Poort was te zien op NPO 1.  In dit programma zingt hij nummers uit zijn omvangrijke repertoire, waarbij klassiekers uit musicals als AnatevkaLes Miserables en The Phantom of the Opera de revue passeren.

BEKIJK HET HIER 

BUUTVRIJ | Van der Laan en Woe

Van der Laan & Woe zijn bekend van de Oudejaarsconferences met o.a. Erik van Muiswinkel, het satirische tv-programma De Kwis en uit het theater. Met Buutvrij zijn zij genomineerd voor de Poelifinario (meest indrukwekkende cabaretvoorstelling van het jaar).

BEKIJK HET HIER

ALLES EROMHEEN

Van der Laan en Woe pakken opnieuw groots uit met “briljante liedjes en sketches” (AD) zoals we die ook van ze kennen uit de wekelijkse zaterdagavondshow De Kwis. Dus laat je niet meer afleiden door alles eromheen, maar kijk naar dit erg leuke duo.

OOM WANJA

Oom Wanja is de tweede voorstelling van TSJECHOVs! Met o.a Pierre Bokma, Eline ten Camp, Hein van der Heijden en Thomas de Bres.

BEKIJK HET HIER 

FREEK DE JONGE

Alles wat Freek de Jonge sinds 1980 op video geregistreerd heeft, is nu beschikbaar op het YouTube-kanaal van Freek. Het gaat om theatershows, Oud- en Nieuwjaarsconferences, muziektheater, televisieseries de grens, lezingen, colleges, masterclasses en tentoonstellingen.

THEATERVOORSTELLINGEN FREEK

DE VLOER OP

Het tv-programma De Vloer Op van omroep HUMAN behandelt actuele maatschappelijke en relationele dilemma’s. Dit wordt in een improvisatieopdracht gegoten door regisseur Peter de Baan. De acteurs, met o.a.  Fabian Jansen en Eva Van der Gucht, werken vervolgens de scènes uit, onvoorbereid. Geestig, ontroerend, herkenbaar en confronterend.

AFLEVERINGEN DE VLOER OP 

TURKS FRUIT

Theaterproducent Hummelinck Stuurman heeft de toneelvoorstelling ‘Turks Fruit’ online gezet. Deze toneelvoorstelling gaat over de heftige liefde tussen een beeldhouwer en een liftster. Hun ongekend passionele relatie krijgt een dramatische wending als de jonge vrouw ernstig ziek wordt.

EVA CRUTZEN | OPSLAAN ALS

Cabaretière Eva Crutzen heeft haar theatershow ‘Opslaan Als’ omgebouwd tot een driedelige komedieserie. Net als haar theaterprogramma bestaat de tv-serie uit monologen die je aan het denken zetten, afgewisseld met komische scènes, sketches en muziekvideo’s.

Opslaan Als: de serie

ALEX PLOEG | ULTIMATUM

Alex Ploeg is een zelfverzekerde jongen die het allemaal niet weet. Hij stelt rake vragen over onderwerpen die er niet toe doen. In Ultimatum komen in sneltreinvaart rake grappen, absurde observaties en betoverende gitaarliedjes op je af.

Cabaretvoorstelling ‘Ultimatum’

MARK VAN DE VEERDONK | KAASKLEUM

In Kaaskleum, de vijftiende voorstelling van de Brabantse cabaretier Mark van de Veerdonk, gaat het over het menselijke tekort. “We willen steeds meer en meer en juist daardoor krijgen we alsmaar minder”, stelt Mark van de Veerdonk vast. Met grote grapdichtheid zoekt hij naar dingen die er nog wel toe doen.

CABARET OP NETFLIX

Heb je een Netflix-account? Als dat zo is dan komt dat goed uit, want op Netflix zijn er diverse, hilarische cabaretvoorstellingen te zien. Er staan voorstelling(en) online van onder anderen Ronald Goedemondt, Najib Amhali, René van Meurs, Theo Maassen en Pieter Derks.

Cabaret op Netflix

CABARET OP VIDEOLAND

Als je een Videoland-account heb dan kan je hier ook genieten van veel cabaretvoorstellingen. Ideaal voor een avondje thuis op de bank in deze tijd. Bekijk voorstellingen van onder anderen Henry van Loon, Martijn Koning, Ali B, Philippe Geubels, Brigitte Kaandorp en Youp van ’t Hek.

Cabaret op Videoland

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
De balie is gesloten t/m 28 april. We zijn alleen telefonisch bereikbaar van ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur

Maandag 26 en dinsdag 27 april zijn we telefonisch niet bereikbaar.

Rabobank Theatercafé
Tot nader order gesloten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.