Podcasts, workshops en challenges

NIELS HOUTEPEN | MAGIC CHALLENGES

Niels Houtepen is filosofisch illusionist. Hij speelt op onnavolgbare wijze met het brein van zijn publiek. Dat doet hij om te verwonderen. Via zijn Instagram-account deelt hij wekelijks magic challenges. Leuk om thuis te proberen en om een glimlach op de gezichten te toveren!

SPOEDCURSUS GELUK

Voor iedereen die dit seizoen de Masterclass Geluk van Guido Weijers moet missen, en toch wat geluk wilt proeven, staat er een spoedcursus geluk online.
In 10 korte delen krijg je een snelle opwarmer voor de theatervoorstelling Masterclass Geluk, die in 2021 weer in het theater is te zien.

Spoedcursus geluk

PODCASTS & LUISTERFRAGMENTEN

Leuke podcasts en luisterfragmenten van artiesten voor thuis.

DE KLEINE REMEDIE

De Kleine Remedie is een nieuwe podcast van Peter Heerschop, Paul de Munnik en Malou Holshuijsen, i.s.m. De Kleine Komedie en het Parool. In deze podcast bellen ze met artiesten die hun best doen om het antwoord te vinden op de vraag: hoe nu verder?

LUISTER HIER

ERVARING VOOR BEGINNERS

Ervaring voor Beginners is een podcast-serie waarin cabaretier Theo Maassen exact 60 minuten praat met makers over de kunst van het maken.

LUISTER HIER

VOOR DE SHOW IN TOOMLER

De wekelijkse podcast van Rayen Panday en Stefan Pop waarin ze op zoek gaan naar de comedy in persoonlijke verhalen en de actualiteit. Om de week een gast. Luister het via onderstaande link of via Spotify.

LUISTER HIER 

BINNENWERKJES

Binnenwerkjes zijn hele korte luistertheatervoorstellingen voor thuis. Luister ze voor je raam, in je bed, op de vloer of op de bank. Met Binnenwerkjes beleef je het allemaal net even anders. Gemaakt door Inge Wannet en Rinske Bouwman.

LUISTER HIER

KNORREPODCAST

Knor knor. Luister drie keer per week, of minder vaak naar de Knorrepodcast met Martijn Koning en Sander van Opzeeland. 

LUISTER HIER

MAN MAN MAN DE PODCAST

Bas, Chris en Domien zoeken uit hoe mannelijk ze eigenlijk zijn. Ook leuk voor vrouwen!

LUISTER HIER

DE PAULIEN CORNELISSE PODCAST

Paulien Cornelisse komt met een nieuwe podcast ‘De verwarde cavia’. ‘De verwarde cavia’ is haar tweede luisterboek. Het gaat over een cavia die op de afdeling Communicatie van een kantoor werkt. Het boek wordt in deze podcast voorgelezen door Paulien zelf.

LUISTER HIER

PEPTALK MET PEPIJN SCHONEVELD

Cabaretier Pepijn Schoneveld praat met comedians, cabaretiers, kleinkunstenaars en andere mensen die hij bewondert in zijn podcast ‘PepTalk’. Om wat van ze te leren, maar ook om meer te weten te komen van de personen zelf.

LUISTER HIER

CHRISTEL DE LAAT | CORONAKLETS

Christel de Laat neemt samen met Rick via Instagram haar dag door. Er wordt van alles besproken, echte klets dus. Van een zwembad tot mislukte frieten, opvoeden van de hond en het temperaturen van haar krentje.

BEKIJK EN LUISTER HIER

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
De balie is gesloten t/m 28 april. We zijn alleen telefonisch bereikbaar van ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur

Maandag 26 en dinsdag 27 april zijn we telefonisch niet bereikbaar.

Rabobank Theatercafé
Tot nader order gesloten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.