Nieuws & theatertips

NIEUWS

Via deze pagina houden we je op de hoogte over de laatste ontwikkelingen rondom de coronamaatregelen. We delen hier ook leuke theater-, kijk-, doe- en luistertips voor thuis.

VANAF MAANDAG 7 JUNI ZIJN WE WEER GEOPEND! 

Tijdens de persconferentie is bekend gemaakt dat de theaters vanaf zaterdag 5 juni weer open mogen. Dit betekent dat er vanaf maandag 7 juni weer theatervoorstellingen en films plaatsvinden in De Hofnar voor maximaal 50 personen per voorstelling.

We hopen je snel te kunnen ontvangen, want we missen de ontmoetingen met ons publiek heel erg.

THEATER. MOOIER DAN OOIT.

Het licht, het geluid. Het kolkende applaus. De feestvreugde bij een festival. Dat ongrijpbare, dat je alleen live ervaart. Wat hebben we het gemist! En als we jullie straks weer mogen ontvangen, worden die magische momenten ongetwijfeld… mooier dan ooit! Lees hier meer. 

HEB JE VRAGEN?

We blijven op werkdagen bereikbaar tussen 13.00 uur – 17.00 uur via (040)2074010 of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.

THEATER VOOR THUIS

Mis jij het theater ook zo? We hebben een aantal voorstellingen, podcasts en workshops voor je op een rijtje gezet die je thuis kunt kijken. Ook voor de kinderen hebben we leuke theater kijk en doe tips verzameld.

LOKALE VOORSTELLINGEN

Bekijk hieronder de TheaterThuis-opnames terug die afgelopen juli te zien waren via VOS TV en ons YouTube-kanaal. En de kerstconcerten van Koninklijke Harmonie UNA en Harmonie De Dommelecho.

WANDELTIPS

Ga met het hele gezin even lekker naar buiten. Om je wandeling net wat anders in te steken hebben we een aantal leuke wandeltips voor je. Download bijvoorbeeld  de speeltuintjestocht of de wandelbingo’s voor in het bos en op straat. Inspiratie nodig voor een leuke wandelroute? Bekijk dan de website van VisitValkenswaard. Ga je alleen op pad? Dan hebben we hier leuke luistertips voor je.

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr vanaf 09.00 uur. In de weekenden alleen bij een activiteit

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.