Nieuws & theatertips

WE ZIJN NOG EVEN GESLOTEN

Via deze pagina houden we je op de hoogte over de laatste ontwikkelingen rondom de coronamaatregelen. We delen hier ook leuke theater-, kijk-, doe- en luistertips voor thuis.

UPDATE 14/04: WE ZIJN GESLOTEN T/M DINSDAG 28 APRIL

In de laatste persconferentie werd duidelijk dat er, tot en met dinsdag 28 april, geen theatervoorstellingen en films in ons theater zijn. Iedereen die kaarten heeft wordt per mail op de hoogte gebracht.

We hopen je heel snel weer te kunnen ontvangen, want we missen de ontmoetingen met ons publiek heel erg. Voor nu blijf gezond en let op elkaar!

HEB JE VRAGEN?

We blijven op werkdagen bereikbaar tussen 13.00 uur – 17.00 uur via (040)2074010 of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.

Heb je kaarten voor een theatervoorstelling?
Je wordt door ons per mail op de hoogte gebracht. Weet je even niet meer naar welke datum de voorstelling is verplaatst? Bekijk hier van alle verplaatste voorstellingen de speeldata.

THEATER VOOR THUIS

Mis jij het theater ook zo? We hebben een aantal voorstellingen voor je op een rijtje gezet die je thuis kunt kijken. Ook voor de kinderen hebben we leuke theater kijk en doe tips verzameld. Klik op onderstaande links.

THEATERVOORSTELLINGEN

THEATER KIJK EN DOE TIPS VOOR KINDEREN

PODCASTS, WORKSHOPS EN CHALLENGES

LOKALE VOORSTELLINGEN

Geniet thuis van alle lokale optredens uit de TheaterThuis Challenge en Performance, die afgelopen juli te zien waren via VOS TV en ons YouTube-kanaal. Of bekijk de kerstconcerten terug van Koninklijke Harmonie UNA en Harmonie De Dommelecho om nog een beetje in de kerstsfeer te blijven.

WANDELTIPS

Ga met het hele gezin even lekker naar buiten. Om je wandeling net wat anders in te steken hebben we een aantal leuke wandeltips voor je. Download bijvoorbeeld  de speeltuintjestocht of de wandelbingo’s voor in het bos en op straat. Inspiratie nodig voor een leuke wandelroute? Bekijk dan de website van VisitValkenswaard. Ga je alleen op pad? Dan hebben we hier leuke luistertips voor je.

LAATSTE CORONA UPDATE

UPDATE 24 MAART

De lockdown is verlengd en de theaters blijven nog gesloten. Deze uitkomst van de laatste persconferentie was echter niet te voorkomen nu de besmettingscijfers bleven oplopen en de vaccinaties nog in volle gang zijn. We begrijpen dat de overheid deze maatregelen heeft moeten nemen.

We zijn dus weer genoodzaakt om alle theatervoorstellingen tot en met 20 april te annuleren. Heb je kaarten voor een voorstelling? We laten je per mail zo snel mogelijk weten of we voorstelling annuleren of verplaatsen. Bedankt voor je geduld!

We blijven op werkdagen bereikbaar tussen 13.00 uur – 17.00 uur via (040)2074010 of mail naar kaartverkoop@hofnar.nl.

We hopen jullie na deze sluiting allemaal weer snel te mogen ontvangen. Houd je alsjeblieft aan de regels, zodat de zorgmedewerkers niet nog meer belast worden en wij en vele anderen snel weer open kunnen!

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
De balie is gesloten t/m 28 april. We zijn alleen telefonisch bereikbaar van ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur

Maandag 26 en dinsdag 27 april zijn we telefonisch niet bereikbaar.

Rabobank Theatercafé
Tot nader order gesloten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.