Volg artiesten online

BUURMAN & BUURMAN KLEURPLATEN

Buurman & Buurman zijn, na flink wat klussen, wel toe zijn aan een welverdiende vakantie. Ze hebben een mooi plekje op de camping gereserveerd. Help jij Buurman & Buurman genieten van hun vakantieplekje door het mooi in te kleuren? Download de kleurplaten hier:
Kleurplaat 1 
Kleurplaat 2 

NIELS HOUTEPEN | MAGIC CHALLENGES

Niels Houtepen is filosofisch illusionist. Hij speelt op onnavolgbare wijze met het brein van zijn publiek. Dat doet hij om te verwonderen. Via zijn Instagram-account deelt hij wekelijks magic challenges. Leuk om thuis te proberen en om een glimlach op de gezichten te toveren!

TITUS & FIEN TV

Het tovenaarsduo Titus en Fien, bekend van o.a. Doornroosje de Musical,  komen met Titus & Fien TV ‘Vervelen doen we nooit’. Elke dag om 16.00 uur  zijn ze live op Facebook te zien. Ze behandelen kijkersvragen, delen leuke opdrachten, geven tips om thuis de dag door te komen en vertellen de Mop van de Dag. Volg dit tovernaarsduo  👉 Titus & Fien.

MAD SCIENCE @ HOME

Mad Science maakt indrukwekkende shows voor kinderen die in het teken staan van wetenschap en techniek. Vind jij dit ook zo te gek? Met ‘Mad Science @ Home’ kunnen kinderen nu thuis zelf aan de slag met het uitvoeren van proefjes. Elke dag wordt er weer nieuw proefje gedeeld op Facebook, Instagram of YouTube.

Mad Science @ Home 

PODCASTS & LUISTERFRAGMENTEN

Leuke podcasts en luisterfragmenten van artiesten voor thuis.

DE KLEINE REMEDIE

De Kleine Remedie is een nieuwe podcast van Peter Heerschop, Paul de Munnik en Malou Holshuijsen, i.s.m. De Kleine Komedie en het Parool. In deze podcast bellen ze met artiesten die hun best doen om het antwoord te vinden op de vraag: hoe nu verder?

Luister De Kleine Remedie

DE PAULIEN CORNELISSE PODCAST

Paulien Cornelisse komt met een nieuwe podcast ‘De verwarde cavia’. ‘De verwarde cavia’ is haar tweede luisterboek. Het gaat over een cavia die op de afdeling Communicatie van een kantoor werkt. Het boek wordt in deze podcast voorgelezen door Paulien zelf.

De Paulien Cornelisse Podcast

PEPTALK MET PEPIJN SCHONEVELD

Cabaretier Pepijn Schoneveld praat met comedians, cabaretiers, kleinkunstenaars en andere mensen die hij bewondert in zijn podcast ‘PepTalk’. Om wat van ze te leren, maar ook om meer te weten te komen van de personen zelf.

Podcast PepTalk 

SPOEDCURSUS GELUK

Voor iedereen die dit seizoen de Masterclass Geluk van Guido Weijers moet missen, en toch wat geluk wilt proeven, staat er een spoedcursus geluk online.
In 10 korte delen krijg je een snelle opwarmer voor de theatervoorstelling Masterclass Geluk, die in 2021 weer in het theater is te zien.

Spoedcursus geluk

CHRISTEL DE LAAT | CORONAKLETS

Christel de Laat neemt samen met Rick via Instagram haar dag door. Er wordt van alles besproken, echte klets dus. Van een zwembad tot mislukte frieten, opvoeden van de hond en het temperaturen van haar krentje.

Coronaklets op Instagram

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 10.00 – 17.00 uur (alleen telefonisch)

Rabobank Theatercafé
Voorlopig gesloten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.