Theater in huis

VOORSTELLING KIJKEN VANAF DE BANK

Mis jij het theater ook zo? Hieronder hebben we een aantal voorstellingen op een rijtje gezet, voor jong en oud, die je gewoon thuis vanaf de bank kunt kijken. Veel kijkplezier!

LIESBETH, DE MUSICAL

Producent De Graaf & Cornelissen zet de komende tijd een aantal unieke voorstellingen online. De vijfde voorstelling is Liesbeth, een musical over één van onze grootste vedettes. Een icoon in de Nederlandse amusementsindustrie. Geëerd en onderscheiden met Edisons, Musical Awards en internationale prijzen.

LIESBETH

DE ZANGERES ZONDER NAAM

Producent De Graaf & Cornelissen heeft een aantal unieke voorstellingen online gezet. De zesde, en tevens de laatste, voorstelling is De Zangeres zonder Naam. Een reis door het bewogen leven van Mary Servaes, haar man Sjo, Johnny Hoes, haar vele fans en de profiteurs.

De Zangeres zonder Naam

FREEK DE JONGE

Alles wat Freek de Jonge sinds 1980 op video geregistreerd heeft, is nu beschikbaar op het YouTube-kanaal van Freek. Het gaat om theatershows, Oud- en Nieuwjaarsconferences, muziektheater, televisieseries de grens, de vergrijzing, Freeks Nederland, lezingen, colleges, masterclasses en tentoonstellingen.

YouTube-kanaal Freek

GUIDO WEIJERS

Guido Weijers heeft voor alle cabaretliefhebbers, die het theater ook zo missen, verschillende cabaretvoorstellingen gratis online gezet, zoals de voorstelling ‘AXESTOS’. Ook deelt Guido vanuit thuis een spoedcursus geluk. Meer informatie hierover vind je hier.

Cabaretvoorstellingen Guido Weijers

DE VLOER OP

Het tv-programma De Vloer Op van omroep HUMAN behandelt actuele maatschappelijke en relationele dilemma’s. Dit wordt een improvisatieopdracht gegoten door regisseur Peter de Baan. De acteurs, met o.a.  Fabian Jansen en Eva Van der Gucht, werken vervolgens de scènes uit, onvoorbereid. Uitermate geestig, ontroerend, herkenbaar of confronterend.

Bekijk alle afleveringen van De Vloer Op 

SLÄPSTICK (WËRËLDBAND)

Een muzikale en komische voorstelling voor jong en oud waarbij taal geen rol speelt. Met adembenemende snelheid word je meegevoerd in verbazing, ontroering, muzikaliteit, virtuositeit en nostalgie.  Youp van ’t Hek: “Theater zoals theater hoort te zijn”. En André van Duin: “Zo goed, zo geestig. Briljant gewoon”.

Bekijk de voorstelling Slapstick

SPIJT DE MUSICAL

Producent Homemade Productions bracht in 2015 de musical SPIJT in de Nederlandse theaters. Een musical naar een van de belangrijkste romans uit de jongerenreeks van Carry Slee. Deze musical  is nu tijdelijk gratis te bekijken.

TURKS FRUIT

Theaterproducent Hummelinck Stuurman heeft de toneelvoorstelling ‘Turks Fruit’ online gezet. Deze toneelvoorstelling gaat over de heftige liefde tussen een beeldhouwer en een liftster. Hun ongekend passionele relatie krijgt een dramatische wending als de jonge vrouw ernstig ziek wordt.

RUNDFUNK | WACHTSTUMSSCHMERZEN

Het duo Rundfunk (Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde) behandelt in een krankzinnige reeks snelle scènes, absurde grappen en slechte dans het volwassen worden, omdat ze daar zelf ook nog lang niet klaar mee zijn. Bekijk de show hier.

EVA CRUTZEN | OPSLAAN ALS

Cabaretière Eva Crutzen heeft haar theatershow ‘Opslaan Als’ omgebouwd tot een driedelige komedieserie. Net als haar theaterprogramma bestaat de tv-serie uit monologen die je aan het denken zetten, afgewisseld met komische scènes, sketches en muziekvideo’s.

Opslaan Als: de serie

ALEX PLOEG | ULTIMATUM

Alex Ploeg is een zelfverzekerde jongen die het allemaal niet weet. Hij stelt rake vragen over onderwerpen die er niet toe doen. In Ultimatum komen in sneltreinvaart rake grappen, absurde observaties en betoverende gitaarliedjes op je af.

Cabaretvoorstelling ‘Ultimatum’

MARK VAN DE VEERDONK | KAASKLEUM

In Kaaskleum, de vijftiende voorstelling van de Brabantse cabaretier Mark van de Veerdonk, gaat het over het menselijke tekort. “We willen steeds meer en meer en juist daardoor krijgen we alsmaar minder”, stelt Mark van de Veerdonk vast. Met grote grapdichtheid zoekt hij naar dingen die er nog wel toe doen.

SCAPINO BALLET ROTTERDAM

Maandagavond is Scapino avond! Op Facebook deelt Scapino Ballet elke maandag een dansvoorstelling of -film. Op maandag 11 mei kun je genieten van de live stream van Romeo & Julia. Nog even geduld.

Romeo & Julia

FAMILIEVOORSTELLINGEN (8+)

Theater Rotterdam heeft twee hilarische voorstellingen voor de hele familie (vanaf 8 jaar) online gezet. Gezellig voor samen thuis op de bank.

SNORRO

Snorro is een vrolijk theaterspektakel met veel liedjes, spannende degengevechten, dartelende balletklasjes en aanstekelijke Mexicaanse live muziek. In deze familievoorstelling bestrijden de mysterieuze, fijnbehaarde Snorro en zijn trouwe, babbelzieke paard Wervelwind onrecht en corruptie tijdens het schrikbewind van de hypocriete El Commandante.

Theatervoorstelling Snorro (8+)

DE GELAARSDE POES

Een radicale, muzikale en vrolijke familievoorstelling. Als molenaarszoon Jaap alles kwijtraakt, kan hij nog maar op één vriend vertrouwen: zijn poes. Samen gaan ze op pad. Door de slimme streken van poes weten de twee het vertrouwen van de koning te winnen. Maar is alles wel zo mooi als het lijkt? Kan een monster ook een muis zijn? En hoeveel levens heeft een kat eigenlijk?

Theatervoorstelling ‘De gelaarsde Poes’ (8+)

DE MAN DIE ALLES WEET (4+)

Kun je alles weten? De man die alles weet beweert van wel. Maar achter ieder antwoord schuilt alweer een nieuwe vraag. Op een vrolijke en ontregelende wijze laat de voorstelling zien hoe de kennis van een volwassene genadeloos wordt overlopen door de nieuwsgierigheid van de kleuters in zijn publiek.

De man die alles weet (4+)

DANSGEZELSCHAP DE STILTE

Vanaf de geboorte wordt het onderscheid tussen jongens en meisjes benadrukt. Maar wat als de baby zelf geen kleur bekent? In de voorstelling Mongens en Jeisjes nemen zes dansers, drie mannen en drie vrouwen, elkaars gedachten en gedaanten over, proberen zichzelf te zijn en de ander te worden, onafhankelijk te zijn en in de pas te lopen. Voor jong en oud de moeite waard!

FATAAL DE MUSICAL

Fataal is een aangrijpend verhaal over zinloos geweld en de gevolgen daarvan; maar ook een verhaal over de kracht van liefde. Voorstelling voor de jeugd vanaf 12 jaar.

Fataal de Musical 

CABARET OP NETFLIX

Heb je een Netflix-account? Als dat zo is dan komt dat goed uit, want op Netflix zijn er diverse, hilarische cabaretvoorstellingen te zien. Er staan voorstelling(en) online van onder anderen Ronald Goedemondt, Najib Amhali, René van Meurs, Theo Maassen en Pieter Derks.

Cabaret op Netflix

THEATER OP VIDEOLAND

Cabaret- en jeugdvoorstellingen op Videoland.

CABARET OP VIDEOLAND

Als je een Videoland-account heb dan kan je hier ook genieten van veel cabaretvoorstellingen. Ideaal voor een avondje thuis op de bank in deze tijd. Bekijk voorstellingen van onder anderen Henry van Loon, Martijn Koning, Ali B, Philippe Geubels, Brigitte Kaandorp en Youp van ’t Hek.

Cabaret op Videoland

JEUGD OP VIDEOLAND

Videoland heeft enkele voorstellingen van Theaterproducent Van Hoorne Entertainment online staan, zoals de musical ‘De Kleine Zeemeermin’. Voorstellingen voor kinderen vanaf 4 jaar.

De Kleine Zeemeermin de Musical 

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr: 13.00 – 17.00 uur, en één uur voor aanvang van elke voorstelling of film
Za en zo: één uur voor aanvang van elke voorstelling of film

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr 09.00 – 17.00 uur en bij voorstellingsavonden
Za en zo: alleen bij voorstellingen/films

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.