Nieuws

HOE GAAT THEATER DE HOFNAR OM MET HET CORONAVIRUS?

Via deze pagina houden we je op de hoogte over de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus. We delen hier ook leuke theater kijk-, doe- en luistertips voor thuis.

THEATER DE HOFNAR IS GESLOTEN TOT NADER ORDER
Alle voorstellingen (t/m 1 juli) en films (t/m 9 juni) zijn, naar aanleiding van landelijke maatregelen, geannuleerd. Vanwege de omvang van de maatregelen, verwachten wij per telefoon slechter bereikbaar te zijn. Wij vragen begrip voor deze situatie.

HEB JE VRAGEN?
Mail je vraag naar info@hofnar.nl.

Heb je kaarten voor een geannuleerde voorstelling?
Iedereen die kaarten heeft gekocht voor een voorstelling in de periode van 12 maart tot en met 1 juli heeft vanuit ons een e-mail ontvangen of is gebeld over de annulering van hun voorstelling. Op dit moment zijn wij achter de schermen druk bezig om de voorstellingen zoveel mogelijk te verplaatsen. Het is momenteel nog onduidelijk wanneer er weer gespeeld kan worden. Daarom zullen nieuwe speeldata voorlopig nog niet worden gecommuniceerd. Deze afspraak is landelijk gemaakt in goed overleg met de VSCD (Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties) en de theaterproducenten.

Heb je kaarten voor een geannuleerde film?
Alle films zijn geannuleerd tot en met half juni. Iedereen die kaarten heeft gekocht voor een film in de periode van 12 maart tot en 9 juni heeft vanuit ons een e-mail ontvangen of is door ons gebeld over de annulering van de film.

Kaarten retourneren
We communiceren nog over de afwikkeling, de gekochte kaarten blijven in ieder geval geldig. Mocht verplaatsing geen optie zijn, dan gaan wij uiteraard op zoek naar een compensatie, zoals een vervangende voorstelling, een voucher of restitutie. Zodra er meer bekend is over wanneer er weer gespeeld kan worden, informeren wij je hierover en nemen we contact met je op. Houd er rekening mee dat dit enige tijd nodig heeft.

BEWAAR JE TICKET, GENIET LATER

Nederlandse theaters, waaronder Theater De Hofnar, concertzalen, poppodia, evenement- en sportorganisatoren, musea en festivals vragen gezamenlijk aan bezoekers om hun tickets te behouden en zo de culturele sector te steunen. De sector heeft in gezamenlijkheid een regeling ontwikkeld, met ondersteuning van het ministerie van OC&W en volgens de regels van de ACM.

Meer informatie over ‘bewaar je ticket, geniet later’.

UPDATES

Update maandag 6 april 2020

We zijn nu inmiddels drie weken gesloten en informeren je opnieuw over de stand van zaken. De theaters, artiesten en impresariaten zijn momenteel enkele duizenden voorstellingen aan het verplaatsen, een megaklus, waarvoor wij jouw geduld en begrip vragen. Theater De Hofnar is op de goede weg om de meeste voorstellingen verplaatst te krijgen. Zodra we weten wanneer het theater weer open mag, hopen we je daar meer over te kunnen vertellen.

Wat betekent dit voor jouw kaarten? We communiceren nog over de afwikkeling, de gekochte kaarten blijven in ieder geval geldig. Mocht verplaatsing geen optie zijn, dan gaan wij uiteraard op zoek naar een compensatie, zoals een vervangende voorstelling, een voucher of restitutie. Zodra er meer bekend is, informeren wij je hierover en nemen we contact met je op. Dus je hoeft niets te doen, wij nemen contact met jou op. Houd er rekening mee dat dit enige tijd nodig heeft.

Vorige updates vind je hier.

BROCHURE KOMT LATER UIT

Door de huidige situatie heeft het uitbrengen van de brochure vertraging opgelopen. We weten niet wanneer we onze deuren weer kunnen openen. Tot die tijd is het dus ook onzeker wanneer we onze nieuwe theaterbrochure uit kunnen brengen. Het nieuwe seizoen zal dan op een andere manier, dan we normaal gesproken gewend zijn, kenbaar worden gemaakt. Maar één ding is zeker, het nieuwe theaterseizoen gaat er komen. We hopen je hier snel meer over te kunnen vertellen.

THEATER IS HUIS

Mis jij het theater ook zo? We hebben een aantal voorstellingen voor thuis op een rijtje gezet
Theater in huis voorstellingen 

Artiesten zijn veel online te vinden en delen o.a. challenges, workshops en podcasts voor jong en oud
Volg artiesten online

 

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Gelosten i.v.m. zomervakantie
Vanaf maandag 24 augustus elke werkdag geopend van 13.00 – 17.00 uur.

Rabobank Theatercafé
Voorlopig gesloten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.