Nieuws

HOE GAAT THEATER DE HOFNAR OM MET HET CORONAVIRUS?

Via deze pagina houden we je op de hoogte van de situatie en nieuwe ontwikkelingen.

Theater De Hofnar is gesloten tot nader order

Theater De Hofnar is genoodzaakt om alle voorstellingen t/m maandag 1 juni 2020 te annuleren. Vanwege omvang van de maatregelen, verwachten wij per telefoon slechter bereikbaar te zijn. Wij vragen begrip voor deze situatie.

HEB JE VRAGEN?
Mail je vraag naar info@hofnar.nl.

Heb je kaarten voor een geannuleerde voorstelling?
Iedereen die kaarten heeft gekocht voor een voorstelling in de periode van 12 maart tot en met 1 juni heeft vanuit ons een e-mail ontvangen of zijn gebeld over de annulering van hun voorstelling. Op dit moment zijn wij achter de schermen druk bezig om de voorstellingen zoveel mogelijk te verplaatsen. Het is momenteel nog onduidelijk of er direct na 1 juni weer gespeeld kan worden. Daarom zullen nieuwe speeldata voorlopig nog niet worden gecommuniceerd. Deze afspraak is landelijk gemaakt in goed overleg met de VSCD (Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties) en de theaterproducenten.

Heb je kaarten voor een geannuleerde film?
Alle films zijn geannuleerd tot en met 1 juni. Iedereen die kaarten heeft gekocht voor een film in de periode van 12 maart tot en met 1 juni heeft vanuit ons een e-mail ontvangen of is door ons gebeld over de annulering van de film.

Kaarten retourneren
We communiceren nog over de afwikkeling, de gekochte kaarten blijven in ieder geval geldig. Mocht verplaatsing geen optie zijn, dan gaan wij uiteraard op zoek naar een compensatie, zoals een vervangende voorstelling, een voucher of restitutie. Zodra er meer bekend is over wanneer er weer gespeeld kan worden, informeren wij je hierover en nemen we contact met je op. Houd er rekening mee dat dit enige tijd nodig heeft.

UPDATES

Update maandag 6 april 2020

We zijn nu inmiddels drie weken gesloten en informeren je opnieuw over de stand van zaken. De theaters, artiesten en impresariaten zijn momenteel enkele duizenden voorstellingen aan het verplaatsen, een megaklus, waarvoor wij jouw geduld en begrip vragen. Theater De Hofnar is op de goede weg om de meeste voorstellingen verplaatst te krijgen. Zodra we weten wanneer het theater weer open mag, hopen we je daar meer over te kunnen vertellen.

Wat betekent dit voor jouw kaarten? We communiceren nog over de afwikkeling, de gekochte kaarten blijven in ieder geval geldig. Mocht verplaatsing geen optie zijn, dan gaan wij uiteraard op zoek naar een compensatie, zoals een vervangende voorstelling, een voucher of restitutie. Zodra er meer bekend is, informeren wij je hierover en nemen we contact met je op. Dus je hoeft niets te doen, wij nemen contact met jou op. Houd er rekening mee dat dit enige tijd nodig heeft.

Update dinsdag 24 maart 2020 

Naar aanleiding van de landelijke maatregelen om het coronavirus in te dammen, vinden er in ieder geval t/m 1 juni 2020 geen voorstellingen plaats in Theater De Hofnar. Deze voorstellingen worden verplaatst. Het is momenteel nog onduidelijk of er direct na 1 juni weer gespeeld kan worden. Daarom zullen nieuwe speeldata voorlopig nog niet worden gecommuniceerd. Deze afspraak is landelijk gemaakt in goed overleg met de VSCD (Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties) en de theaterproducenten. Tot nader bericht worden gekochte kaarten niet teruggenomen. Ook worden er geen tegoedbonnen verstrekt. Zodra er meer duidelijkheid is over het opheffen van beperkingen, plaatsen wij deze informatie op deze website en benaderen wij iedereen die in het bezit is van kaarten actief. We hopen op ieders begrip in deze bijzondere situatie.

Vorige updates vind je hier.

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 9.30 – 12.30 uur en 13.15 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van een voorstelling

Zaterdag 18.30 – 20.30 uur op voorstellingsavonden of één uur voor een middagvoorstelling

Zondag afhankelijk van activiteiten één uur voor de voorstelling

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr vanaf 9.00 uur
Za t/m zo afhankelijk van activiteiten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.