Theaterweekend

WIJ NEMEN DEEL AAN HET NATIONAAL THEATERWEEKEND 2020!

Op 24, 25 en 26 januari 2020 vindt het Nationaal Theaterweekend plaats in Nederland. Ook Theater De Hofnar doet mee met voorstellingen voor jong en oud. Het Nationaal Theaterweekend is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker! Iedereen is tijdens het Theaterweekend welkom om te komen genieten van alles wat theater te bieden heeft.

Theater voor een tientje!

De voorstelling op vrijdagavond en de (jeugd)theatervoorstellingen op zaterdag zijn voor slechts € 10,- te bezoeken. Op zondag vindt het gratis cultuurfestival Val Val D’rie wintereditie plaats. Bekijk hieronder het programma.

 

PROGRAMMA

TIS HIER GEEN HOTEL

Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth

‘Tis Hier Geen Hotel’ is een herkenbare, humoristische en soms gênante voorstelling over (over)leven met pubers. Voor iedereen die een puber in huis heeft of zelf ooit puber is geweest. Hoe overleef je met een beetje gezond verstand en zonder al te veel kleerscheuren die pubers? Met veel liefde en geduld, en vooruit, ook met heel veel wijn.

VR 24 JAN | UITVERKOCHT

GROOTMOEDERS GROTE OREN...

Jacques Vriens | Vanaf 5 jaar

Jacques Vriens gaat regelmatig door het land met theater-vertelvoorstellingen die hij maakte aan de hand van zijn sprookjesboek “Grootmoeders grote oren…”. In deze voorstelling vertelt én speelt Jacques de sprookjes ‘De wolf en de zeven geitjes’ en ‘De nieuwe kleren van de keizer’, waarin spanning en humor elkaar afwisselen.

ZA 25 JAN | TICKETS 

VOF DE KUNST

Het bloed kruipt (waar het niet gaan kan)

Nederpopband VOF de Kunst is een feest der herkenning voor iedereen, met oude hits, nieuwe muziek, meezingers en luisterliedjes. Nog altijd even energiek en aanstekelijk als toen! Met de bekende liedjes als ‘Suzanne’ en ‘Eén kopje koffie’.

ZA 25 JAN | TICKETS 

VAL-VAL-D'RIE WINTEREDITIE

Tijdens dit festival kun je op diverse podia genieten van previews van professionele artiesten en de beste artiesten uit eigen streek. Zang, dans, theater en vooral veel gezelligheid voor het hele gezin zullen jou de kou doen vergeten. Dus kom vooral met jouw vrienden of het hele gezin de wintereditie van Val-Val-D’rie mee beleven! Entree is gratis

ZO 26 JAN | MEER INFO

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 9.30 – 12.30 uur en 13.15 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van een voorstelling

Zaterdag 18.30 – 20.30 uur op voorstellingsavonden of één uur voor een middagvoorstelling

Zondag afhankelijk van activiteiten één uur voor de voorstelling

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr vanaf 8.30 uur
Za t/m zo afhankelijk van activiteiten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.