Mindervaliden

VOORZIENINGEN MINDERVALIDE 

De Hofnar is goed toegankelijk voor mindervaliden. Achter De Hofnar en achter het gemeentehuis zijn speciale parkeerplaatsen voor houders van een GPK (gehandicapten parkeerkaart). We hebben rolstoelplaatsen in de theaterzaal en zowel op de begane grond als op de eerste verdieping beschikken we over invalidentoiletten. Er is een lift in het gebouw aanwezig, waardoor ook de balkonplaatsen goed toegankelijk zijn voor mensen met een beperking.

ROLSTOELPLAATSEN THEATERZAAL

In de theaterzaal en op het balkon is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor invaliden met een rolstoel. Deze staan aangegeven op de zaalplattegrond. Voor het reserveren van een rolstoelplaats kun je bellen met de kaartverkoopbalie tel. (040) 207 40 20 of een mailtje sturen naar kaartverkoop@hofnar.nl. Als je samen naar een voorstelling komt, zijn er mogelijkheden om naast elkaar te zitten. Rolstoelplaatsen kunnen helaas niet online gereserveerd worden. Onze zaalwachten begeleiden je (naar wens) in de theaterzaal naar jouw plaats.

MET LUISTERHULP HOORT U BETER

Heb je last van gehoorverlies? Vraag dan naar onze luisterhulp. Dit slimme apparaatje brengt het geluid van de voorstelling rechtstreeks naar jouw oren. Je hoeft niet per se een hoortoestel te dragen om hier gebruik van te kunnen maken. De luisterhulp is gratis te leen; bij het verkoopbalie helpen wij je graag verder.

De Hofnar is aangesloten bij ‘Hear The World Theatertour’, een initiatief voor mensen met een auditieve beperking. Zie ook www.phonaktheatertour.nl.

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 9.30 – 17.00 uur
en één uur voor aanvang van een voorstelling

Zaterdag 18.30 – 20.30 uur op voorstellingsavonden of één uur voor een middagvoorstelling

Zondag afhankelijk van activiteiten een uur voor de voorstelling

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr vanaf 8.30 uur

Weekend
Afhankelijk van activiteiten

Zomersluiting kaartverkoop van zaterdag 6 juli t/m zondag 18 augustus 2019.
Vanaf 19 augustus zijn wij weer van 09.30 geopend.

Zomersluiting horeca van zaterdag 13 juli t/m zondag 11 augustus.
Maandag 12 augustus zijn wij vanaf 08.30 weer geopend.

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.