Kinderfeestjes

Vier je verjaardag in Theater De Hofnar! Het eerste cadeautje is van ons. Kom je met minimaal zes vriendjes en vriendinnetjes en minstens één volwassene voor je verjaardag een voorstelling bezoeken? Dan krijgt de jarige job gratis entree! Maar we kunnen er ook een compleet kinderfeest van maken:

IN THE SPOTLIGHT PARTY (€ 5 P.P. EXCLUSIEF TOEGANGSKAART)

Jullie worden voor de voorstelling feestelijk ontvangen met limonade en slagroomtaart. Na de voorstelling krijgt iedereen een lekkere snoepzak mee naar huis.

SUPERSTAR PARTY (€ 10 P.P. EXCLUSIEF TOEGANGSKAART)

Jullie worden voor de voorstelling feestelijk ontvangen met limonade en slagroomtaart. Na de voorstelling gaan jullie lekker frietjes eten met verschillende snacks, zoveel als je op kan! Kies er een lekker drankje bij en natuurlijk krijgen jullie nog een heerlijke snoepzak mee naar huis.

Kinderfeestjes kunnen alleen telefonisch gereserveerd worden bij de kaartverkoopbalie (040) 207 40 10.

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.