Kerst-en-nieuwjaarsborrels

KERST-EN-NIEUWJAARSBORRELS: VAN PINDA TOT OESTER!


Brrrrr…. De koude wintermaanden komen er nu toch echt aan! Baal je ervan of kijk je net zoals wij uit naar alle kerstborrels, gezellige etentjes en lange warme winteravonden?  Kun jij wel wat inspiratie gebruiken voor de organisatie van een borrel of eindejaarsevent? De Hofnar biedt een mooie en stijlvolle locatie aan die past bij ieder budget. Daarnaast steun je hiermee ook nog een maatschappelijk doel, namelijk theater en cultuur.

Voor ieder wat wils

Een kerst- of nieuwjaarsborrel vraagt nèt even wat extra aandacht.
Je wilt samen met alle medewerkers of klanten terugkijken op het afgelopen jaar en de sfeer moet vooral warm en gezellig zijn.  Zowel in het Rabobank Theatercafé als in de theaterzaal bieden wij een warme sfeer tijdens je borrel. Van een eenvoudige kerst-of-nieuwjaarsborrel met gezouten pinda’s en een bitterbal tot een compleet eindejaarsfeest met diner, luxe hapjes en live entertainment op maat. Dankzij ons jarenlang opgebouwde netwerk van diverse artiesten en de samenwerking met lokale Keurslagerij en Traiteur Hans Adriaans, is bijna alles mogelijk. Het belangrijkste vinden wij dat alle aanwezigen op en top tevreden naar huis gaan.

Interesse?

Neem contact met ons op en samen kijken we met je (onder het genot van een kop koffie of warme chocolademelk) naar de mogelijkheden!

Bel voor een vrijblijvende offerte met Marlies of Christel via 040-2074012 of stuur een mail naar sales@hofnar.nl

 

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 9.30 – 17.00 uur
en één uur voor aanvang van een voorstelling

Zaterdag 18.30 – 20.30 uur op voorstellingsavonden of één uur voor een middagvoorstelling

Zondag afhankelijk van activiteiten een uur voor de voorstelling

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr vanaf 8.30 uur

Weekend
Afhankelijk van activiteiten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.