Prijzen en passen

PRIJZEN

KINDERPRIJS

Als bij een voorstelling een kinderprijs vermeld staat, geldt die voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Elk kind dient een toegangskaartje te hebben.

PASSEN

FILMPAS

Bezoek je meerdere malen per jaar een film in De Hofnar? Dan is de Filmpas interessant voor je. Filmpashouders krijgen € 1,50 voordeel bij de meeste volwassenfilms. Zo wordt film kijken in Theater De Hofnar nog leuker! De Filmpas is slechts € 10,- , steeds één seizoen geldig en is persoonsgebonden. Bestel jouw Filmpas hier of bij de kaartverkoopbalie, dit kan het hele seizoen door. De pas is geldig vanaf 1 augustus 2022 t/m 31 juli 2023.

VRIENDENPAS

Als Vriend van De Hofnar betaal je € 25,- per jaar. Daarmee ben je automatisch filmpashouder (normale prijs € 10,-) en krijg je bij de meeste volwassenfilms € 1,50 korting.  Vriend van De Hofnar zijn heeft naast de Filmpas nog andere aantrekkelijke voordelen. Kijk voor meer informatie over Vrienden van De Hofnar hier.

ACTIES

Gedurende het seizoen kan het gebeuren dat Theater De Hofnar acties rondom bepaalde voorstellingen ontwikkelt. Heb je voor die tijd al kaarten gekocht, dan kun je helaas geen aanspraak meer maken op die acties en kortingen.

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma/di/do: van 13.00 – 17.00 uur en één uur voorafgaand aan een voorstelling of film
Wo/vr/za/zo: één uur voorafgaand aan een voorstelling of film

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr: vanaf 09.00 uur
Za/zo: één uur voorafgaand aan een voorstelling of film

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.