Prijzen en Jokers

PRIJZEN

KINDERPRIJS

Als bij een voorstelling een kinderprijs vermeld staat, geldt die voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Elk kind dient een toegangskaartje te hebben.

OUDERPRIJS

Als bij een kinderfilm een ouderprijs vermeld staat, geldt die voor de begeleidende ouder die met de kinderen mee gaat naar de kinderfilm

SERIEPRIJZEN

Als een serieprijs vermeld staat, geldt die alleen bij afname van de hele serie. Het annulering van één of meer voorstellingen van de serie is niet mogelijk.

JOKERS

Vroege vogels hebben bij Theater De Hofnar een streepje voor! Bestel je voor 31 juli 2019 in één reservering kaarten voor 5 of meer voorstellingen, dan ontvang je voor iedere persoon van ons een digitale Joker. Met deze Joker kun je in het nieuwe seizoen een geselecteerde voorstelling voor slechts € 5,- bezoeken. Jokers zijn persoonsgebonden en worden automatisch gereserveerd in ons kaartverkoopsysteem. Twee keer per seizoen ontvang je een e-mail of brief met een aantal voorstellingen waarvoor je jouw Joker kunt gebruiken. De Joker kun je bij de kaartverkoopbalie of online verzilveren.

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
De balie is gesloten t/m 28 april. We zijn alleen telefonisch bereikbaar van ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur

Maandag 26 en dinsdag 27 april zijn we telefonisch niet bereikbaar.

Rabobank Theatercafé
Tot nader order gesloten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.