Prijzen en Jokers

PRIJZEN

BTW

Op dit moment is het nog niet bekend of de BTW-verhoging van 6% naar 9% definitief wordt doorgevoerd door het kabinet. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om vanaf januari 2019 de geplande BTW-verhoging toe te passen bij alle voorstellingen. Indien de BTW-verhoging uiteindelijk toch geen doorgang vindt, zullen we een passende manier zoeken om de prijsverhoging terug te betalen aan u.

KINDERPRIJS

Als bij een voorstelling een kinderprijs vermeld staat, geldt die voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Elk kind dient een toegangskaartje te hebben.

OUDERPRIJS

Als bij een kinderfilm een ouderprijs vermeld staat, geldt die voor de begeleidende ouder die met de kinderen mee gaat naar de kinderfilm

SERIEPRIJZEN

Als een serieprijs vermeld staat, geldt die alleen bij afname van de hele serie. Bij annulering van één of meer voorstellingen van de serie vervalt de seriekorting. Bekijk hier de voorstellingen met een serieprijs.

JOKERS

Vroege vogels hebben bij Theater De Hofnar een streepje voor! Een Joker verdient u door vóór 31 juli in één reservering kaarten voor vijf of meer voorstellingen te bestellen. Voor iedere persoon die minimaal vijf voorstellingen bezoekt, ontvangt u één digitale Joker. Jokers zijn persoonsgebonden en worden automatisch gereserveerd in ons kaartverkoopsysteem. Met een Joker kunt in het lopende seizoen een van de geselecteerde voorstellingen bezoeken voor slechts € 5,-. De selectie van deze voorstellingen ontvangt u 3x per jaar via e-mail of brief. De Joker kunt u bij de kaartverkoopbalie of online verzilveren.

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 9.30 – 17.00 uur
en één uur voor aanvang van een voorstelling

Zaterdag 18.30 – 20.30 uur op voorstellingsavonden of één uur voor een middagvoorstelling

Zondag afhankelijk van activiteiten een uur voor de voorstelling

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr vanaf 8.30 uur

Weekend
Afhankelijk van activiteiten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.