Prijzen en Jokers

PRIJZEN

KINDERPRIJS

Als bij een voorstelling een kinderprijs vermeld staat, geldt die voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. Elk kind dient een toegangskaartje te hebben.

OUDERPRIJS

Als bij een kinderfilm een ouderprijs vermeld staat, geldt die voor de begeleidende ouder die met de kinderen mee gaat naar de kinderfilm.

SERIEPRIJZEN

Als een serieprijs vermeld staat, geldt die alleen bij afname van de hele serie. Het annuleren van één of meer voorstellingen van de serie is niet mogelijk.

JOKERS

Voor theaterseizoen 2021-2022 hebben we besloten geen jokers uit te geven, omdat veel voorstellingen van het nieuwe seizoen al in de verkoop zijn en door de onzekere situatie waar we nu in zitten. Vanaf 2022-2023 willen we de vroege vogels uiteraard weer bedanken en pakken we de jokers weer op.

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur.

Vanaf 10 jan alleen telefonisch bereikbaar

Rabobank Theatercafé
Op dit moment gesloten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.