Goed om te weten

KOM OP TIJD           

De zaal gaat ongeveer een kwartier voor aanvang open. Kom je te laat, dan is het afhankelijk van de voorstelling wanneer je de zaal, op aanwijzing van onze medewerkers, binnen kunt gaan. Meestal is dat pas na de pauze, om de spelers en andere gasten niet te storen.

JOUW JAS HANGT VEILIG

Voor jouw veiligheid mogen jassen niet mee de theaterzaal in. Wij vragen je om jouw jas in te leveren bij de bewaakte garderobe. Deze is bewaakt vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling tot een uur na afloop van de voorstelling.

JOUW MOBIELE TELEFOON HOEFT NIET AAN

Er is geen reden om tijdens de voorstelling uw mobiele telefoon paraat te hebben. Daarom vragen wij je om jouw telefoon pas weer aan te zetten als je de zaal hebt verlaten.

IEDEREEN KAN ALLES GOED ZIEN

Voor kinderen en kleinere volwassenen zijn stoelverhogers beschikbaar in de theaterzaal. Onze gastvrouwen en gastheren helpen je graag.

ETEN EN DRINKEN IN HET RABOBANK THEATERCAFÉ

In de theaterzaal is eten en drinken niet toegestaan. Alleen bij filmhuisfilms en staconcerten wordt hiervan afgeweken.

ROKEN IN DE BUITENLUCHT IS FRISSER

In De Hofnar mag je niet roken.

AANSPRAKELIJKHEID

Theater De Hofnar hanteert de algemene bezoekersvoorwaarden voor aansprakelijkheid die vermeld staan in de voorwaarden van de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouw Directies (VSCD). Klik hier om de voorwaarden te downloaden.

WEET WAAR JE KOOPT

Dagelijks kopen duizenden mensen hun kaartjes voor theater en andere evenementen via internet. Misschien weet je niet dat er naast de officiële online verkooppunten ook veel websites zijn die op grote schaal kaarten opkopen en doorverkopen met als enig doel het maken van winst. Dit doorverkopen gebeurt zonder toestemming van de artiest of organisator.

Via de website van Theater De Hofnar weet je zeker dat je niet teveel betaald voor jouw kaartje en ben je verzekerd van een officieel entreebewijs. Andere officiële online verkooppunten waar je met een gerust hart jouw toegangsbewijzen kunt kopen, kun je vinden op www.weetwaarjekoop.nl. 

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Gelosten i.v.m. zomervakantie
Vanaf maandag 24 augustus elke werkdag geopend van 13.00 – 17.00 uur.

Rabobank Theatercafé
Voorlopig gesloten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.