Goed om te weten

GEZELLIGE SETTING THEATERZAAL

In de theaterzaal hebben we een gezellige en veilige stoelindeling met zitjes van elk 2 stoelen, je wordt dus per 2 personen geplaceerd. Bestel je meer dan 2 kaarten, dan word je per 2 personen een zitje toegewezen. Het maximaal aantal te bestellen kaarten is afhankelijk van de voorstelling 2 of 4. Bij jeugdtheatervoorstellingen kan dat aantal afwijken.

KOM OP TIJD           

De zaal gaat ongeveer een half uur voor aanvang open. Kom je te laat, dan is het afhankelijk van de voorstelling wanneer en of je de zaal, op aanwijzing van onze medewerkers, binnen kunt gaan.

NEEM JE JAS MEE NAAR BINNEN

Momenteel hebben we geen garderobe. Je mag je jas gewoon mee naar binnen nemen in de theaterzaal.

JOUW MOBIELE TELEFOON HOEFT NIET AAN

Er is geen reden om tijdens de voorstelling uw mobiele telefoon paraat te hebben. Daarom vragen wij je om jouw telefoon pas weer aan te zetten als je de zaal hebt verlaten.

IEDEREEN KAN ALLES GOED ZIEN

Voor kinderen en kleinere volwassenen zijn stoelverhogers beschikbaar in de theaterzaal. Onze gastvrouwen en gastheren helpen je graag.

ETEN EN DRINKEN IN DE THEATERZAAL

Eigen eten en drinken is niet toegestaan.

ROKEN IN DE BUITENLUCHT IS FRISSER

In De Hofnar mag je niet roken.

AANSPRAKELIJKHEID

Theater De Hofnar hanteert de algemene bezoekersvoorwaarden voor aansprakelijkheid die vermeld staan in de voorwaarden van de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouw Directies (VSCD). Klik hier om de voorwaarden te downloaden.

WEET WAAR JE KOOPT

Dagelijks kopen duizenden mensen hun kaartjes voor theater en andere evenementen via internet. Misschien weet je niet dat er naast de officiële online verkooppunten ook veel websites zijn die op grote schaal kaarten opkopen en doorverkopen met als enig doel het maken van winst. Dit doorverkopen gebeurt zonder toestemming van de artiest of organisator.

Via de website van Theater De Hofnar weet je zeker dat je niet teveel betaald voor jouw kaartje en ben je verzekerd van een officieel entreebewijs. Andere officiële online verkooppunten waar je met een gerust hart jouw toegangsbewijzen kunt kopen, kun je vinden op www.weetwaarjekoop.nl. 

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur

Rabobank Theatercafé
Elke werkdag vanaf 08.30 uur
In de weekenden één uur voorafgaand aan een activiteit.

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.