Cadeaukaarten

CADEAUKAARTEN

DE HOFNAR CADEAUKAART 

Met een Hofnar Cadeaukaart geeft u een theaterbeleving cadeau die de ontvanger naar eigen smaak kan invullen: grappig, ontroerend, muzikaal of theatraal. Want smaken verschillen! Als gever bepaalt u zelf de waarde van de Hofnar Cadeaukaart. De ontvanger van de cadeaukaart kan dit als betaalpas alleen bij kaartverkoopbalie gebruiken. De kaart blijft onbeperkt geldig. Heeft u een Hofnar Cadeaukaart? Dan kunt u hier het saldo opvragen.

THEATER- EN CONCERTBON EN PODIUM CADEAUKAART 

Heeft u nog een oude Hofnar Cadeaubon of Theater- en Concertbon? Geen zorgen, die blijft geldig. U kunt hiermee gewoon betalen bij de kaartverkoopbalie. De Podium Cadeaukaart is geldig bij de meeste podia en concertgebouwen in Nederland. De pas is verkrijgbaar bij de kaartverkoopbalie. Wij accepteren deze kaart ook als betaalmiddel voor theaterkaarten. Met de Podium Cadeaukaart kun je ook online kaarten bestellen. Heeft u een Podium Cadeaukaart? Dan kunt u hier het saldo opvragen.  

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 9.30 – 17.00 uur
en één uur voor aanvang van een voorstelling

Zaterdag 18.30 – 20.30 uur op voorstellingsavonden of één uur voor een middagvoorstelling

Zondag afhankelijk van activiteiten een uur voor de voorstelling

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr vanaf 8.30 uur

Weekend
Afhankelijk van activiteiten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.