Cadeaukaarten

CADEAUKAARTEN

DE HOFNAR CADEAUKAART 

Met een Hofnar Cadeaukaart geef je een theaterbeleving cadeau die de ontvanger naar eigen smaak kan invullen: grappig, ontroerend, muzikaal of theatraal. Want smaken verschillen! Als gever bepaal je zelf de waarde van de Hofnar Cadeaukaart. De ontvanger van de cadeaukaart kan deze kaart ook online verzilveren. De kaart blijft onbeperkt geldig. Heb je een Hofnar Cadeaukaart? Dan kun je hier het saldo opvragen.

THEATER- EN CONCERTBON EN PODIUM CADEAUKAART 

Heb je nog een oude Hofnar Cadeaubon of Theater- en Concertbon? Geen zorgen, die blijft geldig. Je kunt hiermee gewoon betalen bij de kaartverkoopbalie. De Podium Cadeaukaart is geldig bij de meeste podia en concertgebouwen in Nederland. De pas is verkrijgbaar bij de kaartverkoopbalie. Wij accepteren deze kaart ook als betaalmiddel voor theaterkaarten. Met de Podium Cadeaukaart kun je ook online kaarten bestellen. Heb je een Podium Cadeaukaart? Dan kun je hier het saldo opvragen.

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Gelosten i.v.m. zomervakantie
Vanaf maandag 24 augustus elke werkdag geopend van 13.00 – 17.00 uur.

Rabobank Theatercafé
Voorlopig gesloten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.