Annuleren, ruilen of kaarten kwijt

KAARTEN ANNULEREN

Heb je onverhoopt griep- of luchtwegklachten, mail dan voorafgaand aan de film/voorstelling naar kaartverkoop@hofnar.nl. We zorgen er dan voor dat de kaarten voor je geannuleerd worden.

Voor teruggave of annulering van entreekaarten berusten wij ons op de algemene bezoekersvoorwaarden van het VSCD (artikel 5.3).  Geannuleerde en verplaatste voorstellingen worden zo snel mogelijk aan kaartkopers kenbaar gemaakt.

ANNULERINGSVERZEKERING

Met deze verzekering kun je tot aanvang van de voorstelling jouw kaarten annuleren. Er worden dan geen annuleringskosten à € 2,50 per kaartje in rekening gebracht. Je sluit een annuleringsverzekering af per voorstellingskaartje in stap 2 van het bestelproces. Meer informatie over de voorwaarden van de annuleringsverzekering vind je hier.

RUILEN VOOR ANDERE PLAATSEN

Jouw toegangskaarten omboeken voor andere zaalplaatsen kan tot uiterlijk de dag van de voorstelling bij de kaartverkoopbalie. Hiervoor worden geen kosten berekend.

KAARTEN KWIJT OF VERGETEN 

Ben je jouw kaarten kwijtgeraakt of vergeten? Dat is geen probleem, want jouw kaarten staan op naam. Kom even naar de kaartverkoopbalie, dan krijg je duplicaatkaarten.

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur.

Vanaf 10 jan alleen telefonisch bereikbaar

Rabobank Theatercafé
Op dit moment gesloten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.