Annuleren, ruilen of kaarten kwijt

ENTREEKAARTEN KWIJTGERAAKT?

Ben je jouw kaarten kwijtgeraakt of vergeten? Dat is geen probleem, want jouw kaarten staan op naam. Je kaarten kun je terugvinden bij ‘Mijn Hofnar’, door in te loggen op onze website. Of kom langs bij de kaartverkoopbalie, dan geven we je duplicaatkaarten mee.

BEN JE ONVERHOOPT VERHINDERD?

Het kan voorkomen dat je verhinderd bent voor de voorstelling. Gekochte kaarten kunnen tot uiterlijk 2 dagen voor de voorstellingsdatum geannuleerd of omgeruild worden. Voor het annuleren van kaarten brengen we € 2,50 per kaartje in rekening. Heb je onverhoopt griep- of luchtwegklachten, mail dan naar kaartverkoop@hofnar.nl. We zorgen er dan voor dat de kaarten voor je geannuleerd worden.

ANNULERINGSVERZEKERING

Met deze verzekering kun je tot aanvang van de voorstelling jouw kaarten annuleren. Er worden dan geen annuleringskosten à € 2,50 per kaartje in rekening gebracht. Je sluit een annuleringsverzekering af per voorstellingskaartje in stap 2 van het bestelproces. Meer informatie over de voorwaarden van de annuleringsverzekering vind je hier.

TOCH LIEVER ANDERE PLAATSEN?

Toegangskaarten omboeken voor andere zaalplaatsen is mogelijk tot uiterlijk de dag van de voorstelling bij de kaartverkoopbalie. Hiervoor worden geen kosten berekend.

ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN

Wanneer je Theater De Hofnar bezoekt gelden de algemene bezoekersvoorwaarden van het VSCD (Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties), van juli 2021.

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Gesloten tot 29 augustus

Rabobank Theatercafé
Gesloten tot 29 augustus

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.