Annuleren, ruilen of kaarten kwijt

KAARTEN ANNULEREN

Als je verhinderd bent, kun je tot uiterlijk 2 dagen vóór de datum van de voorstelling jouw kaarten terugbrengen naar de kaartverkoopbalie. Wij kijken dan graag samen met je naar een alternatieve voorstelling of je kunt de plaatsen annuleren. Ruilen is gratis. Annuleren kost € 2,50 per kaartje. Wij geven geen geld terug, je ontvangt een digitaal tegoed.

ANNULERINGSVERZEKERING

Bij jouw voorstellingskaarten kun je voor € 1,- per kaartje een annuleringskostenverzekering afsluiten. Met deze verzekering kun je tot aanvang van de voorstelling jouw kaarten annuleren. Er worden jou dan geen annuleringskosten à € 2,50 per kaartje in rekening gebracht. Voor de waarde van de geannuleerde kaarten ontvang je een digitaal tegoed. Let op: Je dient per toegangsbewijs een annuleringsverzekering af te sluiten en niet per bestelling. Lees meer over de voorwaarden van de annuleringsverzekering.

RUILEN VOOR ANDERE PLAATSEN

Jouw toegangskaarten omboeken voor andere zaalplaatsen kan tot uiterlijk de dag van de voorstelling bij de kaartverkoopbalie. Hiervoor worden geen kosten berekend.

KAARTEN KWIJT OF VERGETEN 

Ben je jouw kaarten kwijtgeraakt of vergeten? Dat is geen probleem, want jouw kaarten staan op naam. Kom even naar de kaartverkoopbalie, dan krijg je duplicaatkaarten.

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 9.30 – 17.00 uur
en één uur voor aanvang van een voorstelling

Zaterdag 18.30 – 20.30 uur op voorstellingsavonden of één uur voor een middagvoorstelling

Zondag afhankelijk van activiteiten een uur voor de voorstelling

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr vanaf 8.30 uur

Weekend
Afhankelijk van activiteiten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.