Jongeren

CJP CULTUURKAART

Heb je een CJP Cultuurkaart? Mooi! Dan krijg je op de meeste theatervoorstellingen € 2,- korting. Je moet je CJP Cultuurkaart wel meenemen bij het afhalen van de kaarten en bij je bezoek aan de voorstelling; hier kan naar gevraagd worden. Je kunt een CJP Cultuurkaart bestellen op www.cjp.nl.

LAST MINUTE KORTING SCHOLIEREN, STUDENTEN EN CJP-PASHOUDERS
Op vertoon van je CJP-, scholieren- en collegepas bij de kaartverkoopbalie kun je last-minute kaarten kopen voor € 10,- per kaart. Dit kan alleen één uur voor aanvang van de voorstelling, dus bij avondvoorstellingen vanaf 19.15 uur. Deze regeling geldt voor nagenoeg alle (niet-uitverkochte) voorstellingen. Telefonisch reserveren van last-minute kaarten is niet mogelijk; ook zijn ze niet omwisselbaar.

VOORSTELLINGSTIPS

FILMS

Vanaf september draaien we in onze theaterzaal weer heel veel mooie films voor een leuke prijs. Bekijk hier het aanbod.

VLOGNAR

Onze nieuwe vlogger, Nick Palmen, neemt je mee achter de schermen bij Theater De Hofnar en laat zien hoe het op kantoor, in de horeca, bij de artiesten en backstage eraan toe gaat. Hieronder stelt Nick Palmen zich voor. Houd onze website en social media in de gaten voor de vlogs van Nick.

Meer vlogs van Nick vind je hier.

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 9.30 – 12.30 uur en 13.15 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van een voorstelling

Zaterdag 18.30 – 20.30 uur op voorstellingsavonden of één uur voor een middagvoorstelling

Zondag afhankelijk van activiteiten één uur voor de voorstelling

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr vanaf 9.00 uur
Za t/m zo afhankelijk van activiteiten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.