Jongeren

CJP CULTUURKAART

Heb je een CJP Cultuurkaart? Mooi! Dan krijg je op de meeste theatervoorstellingen € 2,- korting. Je moet je CJP Cultuurkaart wel meenemen bij het afhalen van de kaarten en bij je bezoek aan de voorstelling; hier kan naar gevraagd worden. Je kunt een CJP Cultuurkaart bestellen op www.cjp.nl.

LAST MINUTE KORTING SCHOLIEREN, STUDENTEN EN CJP-PASHOUDERS
Op vertoon van je CJP-, scholieren- en collegepas bij de kaartverkoopbalie kun je last-minute kaarten kopen voor € 10,- per kaart. Dit kan alleen één uur voor aanvang van de voorstelling, dus bij avondvoorstellingen vanaf 19.15 uur. Deze regeling geldt voor nagenoeg alle (niet-uitverkochte) voorstellingen. Telefonisch reserveren van last-minute kaarten is niet mogelijk; ook zijn ze niet omwisselbaar.

FILMS

In juni en juli draaien we in onze theaterzaal veel mooie films voor een leuke prijs. Bekijk hier het aanbod.

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.