Vakantietips

HERFSTVAKANTIE

In de herfstvakantie (22 okt t/m 30 okt) vertonen we een leuke jeugdvoorstelling van Noortje Karsmakers (2+) in De Hofnar. Bekijk de voorstelling hieronder.

KNIPPER DE KNIP HOERA! (2+)

Stel je wilt jarig zijn. Niet morgen of overmorgen, maar NU. Stel dat mama dan zegt dat het geen 10, geen 50, maar nog 100 nachtjes duurt voordat je echt jarig bent. Wat doe je dan terwijl je nog zó lang moet wachten? Ben je ook benieuwd? Kom dan naar de voorstelling ‘Knipperdeknip Hoera!’.

DO 27 OKT | INFO & KAARTEN

KERSTVAKANTIE

In de kerstvakantie (24 dec t/m 9 jan) vertonen we twee jeugdvoorstellingen. De Ballonnenfee en Clown Archibald zijn dan weer te zien op het podium.

DE ‘NET NA KERST’ SHOW (2+)

Het is een vrolijke familievoorstelling met gezellige (kerst) liedjes waarbij je niet stil kan blijven zitten en iedereen mag verkleed komen. Laat je onderdompelen in een fijne ballonnen kerststemming en kom kijken, doe, zing, dans en maak het ‘Net na Kerst’ ballonnenavontuur mee!

WO 28 DEC | INFO & KAARTEN

MADIWODO (3+)

Struikelend en vallend staat Archibald uiteindelijk op het toneel. Hij vertelt de kinderen dat hij vier dagen moet oefenen om de beste clown van de wereld te worden. Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag oefent Archibald in zingen, balanceren, acrobatiek, goochelen en muziek maken. Hierbij heeft hij de hulp van alle kinderen nodig.

VR 30 DEC | INFO & KAARTEN

VOORJAARSVAKANTIE

In de voorjaarsvakantie (18 feb t/m 26 feb) staan er drie leuke kindervoorstellingen op het programma. Zowel professionele voorstellingen als een amateurvoorstelling.

DE VERDRAAIDE ORGELMAN (5+)

Een jas met eigenwijze mouwen. Een stoel die zichzelf stiekem verschuift. Een krant die door het huis vliegt. En een droom die het leven van twee broers op z’n kop zet. Met live gemaakte tekeningen, het nodige gooi- en smijtwerk en vette geluiden speelt Dender een spannende en komische voorstelling voor iedereen met fantasie vanaf 5 jaar.

WO 22 FEB | INFO & KAARTEN

GROEN <3 WIT (2+)

Groen is verliefd op Wit. Maar dat kan niet volgens Bruin en Roze, bovendien weet Groen niet of Wit óók verliefd is op Groen. Er is maar één oplossing om daar achter te komen. REUZENSPRONGEN maken… tot de wolken.

DO 23 FEB | INFO & KAARTEN

ERNST, BOBBIE EN DE REST (4+)

In het nieuwe avontuur doen Ernst en Bobbie mee aan heel bijzondere wedstrijd met als hoofdprijs: een droomvakantie. Wonder boven wonder winnen ze deze wedstrijd maar aan uitrusten op vakantie komen ze helaas niet toe. Alles gaat namelijk mis en via een tropisch strand komt het duo terecht in Amerika.

ZO 26 FEB | INFO & KAARTEN

MEIVAKANTIE

In de meivakantie (29 apr t/m 7 mei) zijn er twee jeugdvoorstellingen te zien in De Hofnar. Dit is een stoere voorstelling voor 9 jaar en ouder en een 3-plus voorstelling van Clownesk Archibald.

DE SCHEEPSJONGENS VAN
BONTEKOE (9+)

Drie vrienden gaan aan boord op het schip de Nieuw Hoorn. De bestemming is Oost-Indië. Onderweg vertellen oudere matrozen stoere verhalen over hoe het daar is. Maar als het schip midden op zee in brand vliegt en ze aanspoelen op een dichtbegroeid eiland, belanden de vrienden in een totaal ander avontuur dan ze van tevoren verwacht hadden.

ZA 29 APR | INFO & KAARTEN

CLOWNVIS ARCHIBALD EN DE PLASTICSOEP (3+)

Flip, met de groene neus en de groene bil, wandelt met zijn doedelzak door de duinen. Bovenop een duintop ziet Flip in de verte de zee. Op het strand wordt Flip, met de groene neus en de groene bil, vrienden met clownsvis Archibald. Spelend op het strand en zwemmend in de zee komen ze terecht in een berg van plastic afval. Waar komt dat vandaag en hoe krijgen we plastic weer uit de zee?

DI 2 MEI | INFO & KAARTEN

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.