Vakantietips

KERSTVAKANTIE

In de kerstvakantie (27 dec t/m 9 jan) vertonen we leuke kinderfilms en staan er te gekke jeugdvoorstellingen in De Hofnar. Onderstaande films verwachten we in de kerstvakantie te gaan draaien:

JEUGDVOORSTELLINGEN

In de kerstvakantie hebben we een aantal leuke voorstellingen staan en een te gekke workshop waar je aan kunt deelnemen. Bekijk het programma hieronder!

IK GA GROOTMOEDER KOEKJES BRENGEN (1+)

Een uit eigen streek voorstelling van Noortje Karsmakers. Wat doe je als je een lieve wolf bent die grootmoeder koekjes wil brengen en je helemaal geen roodkapje, geitjes of biggetjes bang wil maken? Precies, dan schrijf je een brief aan de burgermeester.

DI 28 DEC | INFO & KAARTEN

De 'Net na Kerst' Show (2+)

Deze kerstvakantie komt De Ballonnenfee met De ‘Net na Kerst’ Show. Geniet nog even van de gezellige kerstsfeer waarbij De Ballonnenfee ballonnen omtovert in de mooiste kerstfiguren, die natuurlijk een spannend leuk avontuur mee maken!

WO 29 DEC | INFO & KAARTEN

DJ WORKSHOP (7-12 JAAR)

Het Centrum voor Muziek en Dans en Theater De Hofnar organiseren i.s.m. djproducer.school een DJ Workshop. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een eigen dj-set. Je werkt op professionele apparatuur en onder begeleiding van ervaren dj’s.

DI 4 JAN | INFO & TICKETS 

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur

Rabobank Theatercafé
Elke werkdag vanaf 08.30 uur
In de weekenden één uur voorafgaand aan een activiteit.

In de kerstvakantie zijn we beperkt geopend.

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.