Scholen

MET DE KLAS NAAR HET THEATER

Met de klas naar een voorstelling? Exclusieve rondleiding ‘achter de schermen’? Een unieke workshop voor de hele klas? Voor iedere beginnende en gevorderde theaterbezoeker de kans bij uitstek om op een aansprekende manier kennis te maken met alles wat theater te bieden heeft.  

De programmering van Theater De Hofnar biedt een gevarieerd aanbod voor verschillende leeftijdsgroepen. Educatief materiaal ter voorbereiding of evaluatie in de klas kunnen wij voor u opvragen. Vraag naar de mogelijkheden via sales@hofnar.nl of (040) 207 40 10.

ACHTSTE GROEPERS OP DE PLANKEN

Elke school heeft een podium, maar welke school heeft een theater? Theater De Hofnar wordt regelmatig gebruikt om een groep 8 musical de juiste sfeer en professionaliteit te geven. Dit is het laatste slotakkoord van de basisschool en het laatste grote project waar alle achtstegroepers aan meewerken. Nadat er maanden lang gerepeteerd is, komen trotse ouders, vrienden, vriendinnen en leerkrachten de musical bekijken.  In De Hofnar komt elke deze musicals extra fraai tot zijn recht. Een prachtige zaal, goede belichting, perfecte audio en akoestiek. Onze theaterzaal heeft 435 stoelen. Er is dus niet alleen plaats voor ouders en broertjes en zusjes, maar ook voor grootouders, ooms en tantes. Na de voorstelling kan er nog even een drankje worden gedronken en met de ‘acteurs’ en leerkrachten worden gebabbeld.

Geen wonder dat steeds meer basisscholen kiezen voor De Hofnar. Wij maken er voor de groep 8 leerlingen een onvergetelijke ervaring van.

Voor meer informatie kun je terecht bij bij onze sales afdeling via (040) 207 40 10 of sales@hofnar.nl.

 

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur

Rabobank Theatercafé
Elke werkdag vanaf 08.30 uur
In de weekenden één uur voorafgaand aan een activiteit.

In de kerstvakantie zijn we beperkt geopend.

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.