Kinderen

Theater is te gek! Hou je van sprookjes of van liedjes zingen? Dans je graag? Of heb je een brandende vraag voor Sinterklaas? Kom het allemaal beleven in Theater De Hofnar! Er zijn dit seizoen 20 leuke jeugdvoorstellingen en verschillende kinderfilms. Bekijk het aanbod van jeugdvoorstellingen hier.

STOELVERHOGERS

Voor kleine mensen hebben we stoelverhogers in het theater. Een stoelverhoger is handig als je achter iemand zit die groter is dan jij. Je vindt de stoelverhogers bij de ingang van de zaal.

KIDZZZCLUB

Theater in De Hofnar wordt nog leuker als je meedoet met de KidzzzClub. De KidzzzClub organiseert regelmatig activiteiten rond kindervoorstellingen. De kinderactiviteiten zijn gratis en je hoeft geen lid te zijn om mee te doen. Heb je kaarten gekocht voor een voorstelling, dan krijg je van ons vanzelf een e-mail waarin we je uitnodigen.

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 9.30 – 17.00 uur
en één uur voor aanvang van een voorstelling

Zaterdag 18.30 – 20.30 uur op voorstellingsavonden of één uur voor een middagvoorstelling

Zondag afhankelijk van activiteiten een uur voor de voorstelling

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr vanaf 8.30 uur

Weekend
Afhankelijk van activiteiten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.