Goed om te weten

KOM OP TIJD           

De zaal gaat ongeveer een kwartier voor aanvang open. Komt u te laat, dan is het afhankelijk van de voorstelling wanneer u de zaal, op aanwijzing van onze medewerkers, binnen kunt gaan. Meestal is dat pas na de pauze, om de spelers en andere gasten niet te storen.

UW JAS HANGT VEILIG

Voor uw veiligheid mogen jassen niet mee de theaterzaal in. Wij vragen u uw jas in te leveren bij de bewaakte garderobe. Deze is bewaakt vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling tot een uur na afloop van de voorstelling.

UW MOBIELE TELEFOON HOEFT NIET AAN

Er is geen reden om tijdens de voorstelling uw mobiele telefoon paraat te hebben. Daarom vragen wij u uw telefoon pas weer aan te zetten als u de zaal heeft verlaten.

IEDEREEN KAN ALLES GOED ZIEN

Voor kinderen en kleinere volwassenen zijn stoelverhogers beschikbaar in de theaterzaal. Onze gastvrouwen en gastheren helpen u graag.

ETEN EN DRINKEN IN HET RABOBANK THEATERCAFÉ

In de theaterzaal is eten en drinken niet toegestaan. Alleen bij filmhuisfilms en staconcerten wordt hiervan afgeweken.

ROKEN IN DE BUITENLUCHT IS FRISSER

In De Hofnar mag u niet roken.

AANSPRAKELIJKHEID

Theater De Hofnar hanteert de algemene bezoekersvoorwaarden voor aansprakelijkheid die vermeld staan in de voorwaarden van de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouw Directies (VSCD). Klik hier om de voorwaarden te downloaden.

WEET WAAR JE KOOPT

Dagelijks kopen duizenden mensen hun kaartjes voor theater en andere evenementen via internet. Misschien weet u niet dat er naast de officiële online verkooppunten ook veel websites zijn die op grote schaal kaarten opkopen en doorverkopen met als enig doel het maken van winst. Dit doorverkopen gebeurt zonder toestemming van de artiest of organisator.

Via de website van Theater De Hofnar weet u zeker dat u niet teveel betaald voor uw kaartje en bent u verzekerd van een officieel entreebewijs. Andere officiële online verkooppunten waar u met een gerust hart uw toegangsbewijzen kunt kopen, kunt u vinden op www.weetwaarjekoop.nl. 

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 9.30 – 17.00 uur
en één uur voor aanvang van een voorstelling

Zaterdag 18.30 – 20.30 uur op voorstellingsavonden of één uur voor een middagvoorstelling

Zondag afhankelijk van activiteiten een uur voor de voorstelling

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr vanaf 8.30 uur

Weekend
Afhankelijk van activiteiten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.