Football meets dance

STA ZELF OP HET TONEEL OF DOE MEE MET DE WORKSHOP

Met freestyle voetbal en beweging van de straat brengt dans- en performance-gezelschap Corpo Máquina Society een bom van energie het theater in. Deze zomer werken zij in verschillende theaters in Noord-Brabant aan hun nieuwe voorstelling ‘Bolistas’. Van dinsdag 7 t/m zaterdag 11 september zijn ze te gast bij Theater De Hofnar in Valkenswaard.

Met freestyle voetballers Nasser El Jackson, Younes El Jackson, breakdancer Simon Bus en performer/geluidskunstenaar Boris de Koning is het een bijzonder team waarmee choreograaf Guilherme Miotto aan Bolistas werkt. Nasser was twee keer wereldkampioen groundmoves en is ambassadeur straatvoetbal van de KNVB. Younes speelt bij Team El Jackson de sterren van de hemel, breakdancer Simon vouwt zich in onmogelijke bochten en Boris tovert met geluid.

JE KUNT JE INSCHRIJVEN VOOR 2 VERSCHILLENDE ACTIVITEITEN:

Wil je deze bijzondere bewegers ontmoeten? Meld je aan voor het project Warriors Foot waarin je na twee middagen werken zelf op het podium schittert, of voor één van de workshops met Nasser of Simon. Als voetbalclub of (dans)school kun je ook met een heel team, een groep of een klas inschrijven. Je kunt je aanmelden voor alleen een workshop of alleen Warriors Foot, maar je kunt je natuurlijk ook aanmelden voor beide activiteiten.

WORKSHOP

De workshops worden gegeven door freestyle voetballer Nasser El Jackson of breakdancer
Simon Bus. Wil je meedoen, meld je dan aan voor 1 van onderstaande workshops.

Workshop 8-12 jaar
dinsdag 7 september 16.30-18.00 uur
woensdag 8 september 15.30-17.00 uur

Workshop 12-14 jaar
dinsdag 7 september 18.00-19.30 uur
woensdag 8 september 17.00-18.30 uur

Kosten: Deelname aan een workshop is gratis.

Aanmelden kan telefonisch via jongerenwerker Olga van Lierop van Cordaad Valkenswaard op 06-19 373 370 of stuur een mail naar info@hofnar.nl o.v.v. Bolistas-Workshop met daarin je voor- en achternaam, leeftijd, telefoonnummer en de datum van de gewenste workshop.

WARRIORS FOOT 8 -14 JAAR

Als deelnemer repeteer je in 2 middagen voor de voorstelling Warriors Foot. Op de eerste repetitiemiddag ga je kijken naar de studiopresentatie van de voorstelling ‘Bolistas’ waarvoor Corpo Máquina Society in Theater De Hofnar aan het repeteren is. Dit is de introductie op ‘Warriors Foot’ en daarna ga je zelf aan de slag met repeteren.

Op zaterdag 11 september spelen de deelnemers samen met freestyle voetballer Nasser el Jackson de voorstelling ‘Warriors Foot’ op het podium van Theater De Hofnar in een betoverende soundscape en een decor van licht.

Natuurlijk mogen jouw familie en vrienden ook komen kijken naar de studiopresentatie op 9 september en naar de voorstelling ‘Warriors Foot’ op zaterdag 11 september. Zij kunnen hiervoor gratis kaartjes reserveren via www.hofnar.nl.

Op zondag 31 oktober speelt Corpo Máquina Society hun voorstelling ‘Bolistas’ in het Parktheater en alle deelnemers van ‘Warriors Foot’ gaan daar vanuit Theater De Hofnar met de bus naartoe. Deze voorstelling en de busreis zijn inbegrepen in de deelname aan ‘Warriors Foot’.

Repetities: do 9 en vr 10 september 17.00 – 20.00 uur
Voorstellingen: za 11 september 18.00 – 18.30 uur en 19.00 – 19.30 uur

Kosten: € 7,50, dit is inclusief

  • bijwonen studiopresentatie op de eerste repetitiemiddag
  • entreekaartje en busreis op zondag 31 oktober naar de voorstelling ‘Bolistas’ in het Parktheater

Aanmelden kan telefonisch via jongerenwerker Olga van Lierop van Cordaad Valkenswaard op 06-19 373 370 of stuur een mail naar info@hofnar.nl o.v.v. Warriors Foot met daarin je voor- en achternaam, leeftijd en telefoonnummer.

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur
Van 24 juli t/m 29 augustus gesloten i.v.m. zomervakantie

Rabobank Theatercafé
Vanaf 26 juli doordeweeks vanaf 14.00 uur geopend. In de weekenden alleen bij een activiteit

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.