Verwacht

The Hand of God (12+)

Film
VERWACHT IN 2022

The Hand of God is een film van Academy Award-winnaar Paolo Sorrentino (La Grande Bellezza, Il Divo, The Great Beauty, The Young Pope). Het verhaal gaat over het leven van een Italiaanse tiener, Fabietto Schisa, dat volledig op zijn kop wordt gezet door de komst van voetballegende Diego Maradona. In The Hand of God liggen vreugde en tragedie dicht bij elkaar, zijn lief en leed met elkaar verweven en krijgen we een bijzondere inkijk in Fabietto’s toekomst. Sorrentino keert terug naar zijn geboorteplaats om zijn meest persoonlijke verhaal tot nu toe te vertellen: over het lot, familie, sport, film, liefde en verlies en hoe alles met elkaar verbonden is.

DRAMA ★★★★

Jaartal: 2021
Lengte: 135 min.
Releasedatum: 2-12-2020
Cast: Toni Servillo, Filippo Scotti, Teresa Saponangelo
Regisseur: Paolo Sorrentino

 
Genre:
Film
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 8,50

Recente reacties

van Rob Groenenberg op 15-12-2021

We hebben gisteren een prachtige film gezien ” The Hand of God” ontleend aan Maradona’s doelpunt bij het WK waarbij hij de bal met de hand beroerde. In Napels waar de film zich afspeelt was Maradona een fenomeen dat velen in Napels beroerde ook de hoofdpersoon, die model stond voor de regisseur Paolo Sorentino. Een autobiografische film dus van een wonderlijke schoonheid, filmisch, qua acteursprestaties en ook natuurlijk wat betreft de Italiaanse cultuur vormgegeven in de prachtige stad Napels. In verscheidene kranten en periodieken kreeg de film de lof die hij verdiende. Ook werd de film overladen met filmprijzen

Genre:
Film
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 8,50

Anderen bekeken ook

Jacques van Gerven
Jacques van Gerven
ZotteKot - eigen streek
vr 22-04-2022 - za 23-04-2022
Centrum voor Muziek en Dans
Centrum voor Muziek en Dans
Slotuitvoering - eigen streek
za 02-07-2022
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur.

Vanaf 10 jan alleen telefonisch bereikbaar

Rabobank Theatercafé
Op dit moment gesloten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten.

't Hofgezelschap

Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!

Meer info