do 5 Aug

Supernova (AL)

Film
Colin Firth en Stanley Tucci zijn fenomenaal als Sam en Tusker, die in Supernova samen hun weg moeten vinden in een leven dat langzaam uit hun handen glijdt. Regisseur en schrijver Harry Macqueen weet perfect de juiste toon te treffen in dit ingetogen drama waarin liefde en verlies samen komen. Sam en Tusker zijn al 20 jaar samen en trekken in een camper door Engeland. Ze bezoeken familie, vrienden en plaatsen uit hun verleden, maar het is geen gewone vakantie. Deze tijd die ze samen hebben, is het belangrijkste in hun leven geworden. Tusker’s dementie is de laatste jaren erger geworden en de reis door het verleden moet ruimte maken voor een onzekere toekomst. Geheimen worden onthuld, plannen vallen in duigen en hun liefde biedt geen vanzelfsprekende oplossing meer. Ze moeten zich afvragen wat het betekent lief te hebben in de schaduw van een ingrijpende ziekte.

DRAMA  ★★★★★

Jaartal: 2020
Lengte: 94 min.
Releasedatum: 22-07-2021

Cast: Colin Firth, Stanley Tucci
Regisseur:  Harry Macqueen

Tips:
  • Supernova staat meerdere keren in De Hofnar. Zodra je op tickets hebt geklikt kun je de gewenste speeldatum kiezen.
  • In de theaterzaal hebben we een gezellige en veilige stoelindeling met zitjes van elk 2 stoelen, je wordt dus per 2 personen geplaceerd.
  • Je kunt maximaal 4 kaarten bestellen. Bestel je meer dan 2 kaarten, dan word je per 2 personen (uit één huishouden) een zitje toegewezen.
  • Wanneer je niet uit hetzelfde huishouden komt, maak dan aparte bestellingen, zodat we jullie op 1,5 afstand kunnen plaatsen.
  • De kaartverkoopbalie is gesloten van 26 juli t/m 29 augustus (zomersluiting). De kaarten kunnen uitsluitend online gekocht worden. 
  • De rittenkaarten kunnen voorlopig niet ingezet worden.
  • Veilig naar het theater: bekijk hier de maatregelen voor een veilig en verantwoord theaterbezoek.
  • Bezoek je meerdere malen per jaar een film in De Hofnar? Dan is de Filmpas interessant voor je. Filmpashouders krijgen € 1,50 voordeel bij de meeste volwassenfilms. De Filmpas is slechts € 10,- , steeds één seizoen geldig en is persoonsgebonden. De pas is geldig vanaf 1 augustus 2021 t/m 31 juli 2022. De Filmpas kan online gekocht worden of bij de kaartverkoopbalie. 
Genre:
Film
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 8,50

Recente reacties

van Henriette Wachelder op 27-08-2021

Prachtige roadmovie waarin het moeilijke en eenzame proces van de ziekte alzheimer ingetogen en briljant word vertolkt door twee fantastische acteurs. De ambiance in de Hofnar en de vriendelijke sfeer maakt het zien van de film op groot beeldscherm huiselijk. Ik heb meteen ook andere tickets besteld.

van Daniëlla Habraken op 21-08-2021

Mooie ingetogen film, prachtige opnames van het landschap. Een film met goede acteurs die je aan het denken zet.

van Anoniem op 21-08-2021

Het thema van de film raakt ons allemaal met de vergrijzing van onze maatschappij. Dementie en afscheid nemen van een geliefde, erg goed acteerwerk en de film speelt in de prachtige natuur, mooie setting, mooie film, heb zeker genoten.

van Ankie Meulemans op 21-08-2021

Prachtige film in alle facetten. Fantastische acteurs, aangrijpend verhaal, mooie landschappen, prachtige muziek. Een film die je nog wel even bij blijft en je ook tot nadenken zet.

van Ida Verberne op 10-08-2021

Pakkend onderwerp, maar had helaas meer van de film verwacht.; een roadmovie met het ophalen van mooie herinneringen. Dat was jammer genoeg niet het geval. Veel trage momenten.

Genre:
Film
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 8,50

Anderen bekeken ook

No Time To Die - James Bond (12+)
No Time To Die - James Bond (12+)
Film
ma 04-10-2021 - ma 25-10-2021
Pieter Derks
Pieter Derks
Uit het niets
di 29-03-2022
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur

Rabobank Theatercafé
Elke werkdag vanaf 08.30 uur
In de weekenden één uur voorafgaand aan een activiteit.

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten.