zat
29 Feb

Joker (16+)

Film
'Joker' is een origineel op zichzelf staand verhaal dat laat zien hoe Arthur Fleck (Joaquin Phoenix) transformeert tot de Joker die wij allemaal kennen. Phillips’ rauwe personagestudie van Arthur toont een man die problemen heeft om zijn weg te vinden in een ontwricht Gotham. Overdag is hij te boeken als clown, ’s avonds probeert hij een voet aan de grond te krijgen als stand-up comedian… maar hij ontdekt dat hij zelf altijd het mikpunt is van de grap. Gevangen in een vicieuze cirkel vol apathie en wreedheid, neemt hij één verkeerde beslissing die een kettingreactie van escalerende gebeurtenissen in gang zet.

'Joker', een film over de achtergrond van het vijandige personage uit het Batman-universm, bracht wereldwijd al meer dan 1 miljard dollar (bijna 904 miljoen euro). Deze prestatie is opvallend, gezien de grimmige toon en de bijbehorende strenge keuring van de film in veel landen. In de VS kreeg Joker een R-keuring, wat betekent dat bezoekers onder de zeventien niet zonder begeleiding van een volwassene naar de film mogen. Veel filmstudio's zijn bij grote titels huiverig voor deze keuring. Joaquin Phoenix heeft onlangs een een Oscar en Golden Globe gekregen voor zijn vertolking van Joker.

THRILLER ★★★★

Jaartaal: 2019
Lengte: 124 min.

Prijzen Golden Globe 2020
Beste acteur dramafilm: Joaquin Phoenix - Joker
Beste originele muziek: Hildur Guðnadóttir - Joker

Cast: Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy, Brett Cullen, Glenn Fleshler, Bill Camp, Marc Maron, Shea Whigham, Douglas Hodge, Josh Pais, Leigh Gill
Regisseur: Todd Phillips

De entreeprijs is inclusief een kopje koffie of thee voor aanvang.

Geen zin om in de rij te staan voor een filmkaartje? Koop je kaartje online en bepaal nu al waar je gaat zitten.
Heb je een filmrittenkaart en wil je graag alvast een plaats uitkiezen? Bel dan van te voren naar de kaartverkoopbalie (040) 207 40 20 of loop al eerder even binnen!

Rittenkaart
Voor € 50,- kun je 10 films naar keuze bezoeken in seizoen 2019-2020. Je betaalt dus slechts € 5,- per filmkaartje en na 6 filmbezoeken heb je de kosten er al uit. Je hebt dan dus 4 filmbezoeken gratis!
De kaart is alleen verkrijgbaar bij de kaartverkoopbalie.
Genre:
Film
Datum:
Zaterdag
29 Feb
Aanvang:
20:00 uur
Eindtijd:
22:10 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 7,50
Genre:
Film
Datum:
Zaterdag
29 Feb
Aanvang:
20:00 uur
Eindtijd:
22:10 uur
Pauze:
Nee
Prijs:
€ 7,50

Tips van de Hofnar

Poppenkastshow Koning Kroket (2+)
Poppenkastshow Koning Kroket (2+)
Jan Kavelaars & Moniek Tazelaar
don 27-02-2020
Valkenswaard, ons bruisend podium!
Valkenswaard, ons bruisend podium!
Door 5 jonge makers | 20 jaar De Hofnar
don 14-05-2020
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 9.30 – 12.30 uur en 13.15 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van een voorstelling

Zaterdag 18.30 – 20.30 uur op voorstellingsavonden of één uur voor een middagvoorstelling

Zondag afhankelijk van activiteiten één uur voor de voorstelling

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr vanaf 8.30 uur
Za t/m zo afhankelijk van activiteiten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.

Over prijzen

De getoonde prijzen zijn exclusief servicekosten. Deze bedragen € 1,50 voor iDeal-betalingen, € 2,50 voor betaling middels Paypal, Mister Cash of Belfius.

't Hofgezelschap

Theaterclub ’t Hofgezelschap biedt goed gezelschap voor een ieder die graag een voorstelling wil bezoeken, maar niet graag alleen gaat. Word nu gratis lid!

Meer info