Diner

DINERS VOORAFGAAND AAN DE VOORSTELLING

In samenwerking met de Valkenswaardse Keurslager en traiteur Hans Adriaans hebben we voorafgaand aan alle avondvoorstellingen heerlijke diners voor je samengesteld:

  • Diner op de planken – in de maanden september t/m november en februari t/m mei
  • Winters Hofnarbuffet – in de maanden december en januari

Reserveren van de diners kan via het reserveringsformulier onderaan de pagina, telefonisch via 040-2074020 of bij jouw bestelling van de voorstellingskaart(en).

DINER OP DE PLANKEN

Lekker eten, al proevend van de planken! Het door de chef samengestelde voorgerecht wordt creatief opgediend op planken en altijd geserveerd met een ovenverse brood variant. Na de voorgerecht-plank vervolgen we jouw proeverij met warme gerechtjes, eveneens geserveerd op planken. Alle gerechten wisselen regelmatig in samenstelling, bevatten vis en vleesgerechten en zijn altijd gevarieerd met wat het seizoen ons te bieden heeft. Een heerlijk dessert is uiteraard los bij te bestellen. Kosten: € 23,50 per persoon.

Dit diner wordt geserveerd in de maanden september, oktober, januari t/m mei. Wanneer je liever geen vis of vlees eet of je allergisch bent, vragen we je dit vooraf te vermelden bij jouw reservering.

WINTERS HOFNARBUFFET

In december en januari serveren we voor € 15,- p.p. een heerlijk winters Hofnarbuffet. Het menu wordt in november bekend gemaakt. 

RESERVERINGSFORMULIER

Wilt u reserveren voor vandaag of morgen, belt u dan even met ons op 040-207 40 11.
Dan ontvangen wij uw reservering tijdig.

Aangeboden diner:
Ik ga aansluitend naar de voorstelling*

Wij adviseren u om tussen 17.30 en 18.00 uur aan tafel te gaan, zodat u voldoende tijd heeft. Heeft u dieetwensen of een voedselallergie geeft u dat dan hieronder bij opmerkingen aan.

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 9.30 – 17.00 uur
en één uur voor aanvang van een voorstelling

Zaterdag 18.30 – 20.30 uur op voorstellingsavonden of één uur voor een middagvoorstelling

Zondag afhankelijk van activiteiten een uur voor de voorstelling

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr vanaf 8.30 uur

Weekend
Afhankelijk van activiteiten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.