Diner

Momenteel is het helaas niet mogelijk om bij een voorstelling (huidig of nieuw theaterseizoen) een diner te boeken. Mocht dit weer kunnen,  dan zullen we dit bij de voorstellingen aangeven. We serveren dan in samenwerking met de Valkenswaardse Keurslager en traiteur Hans Adriaans onderstaande diners voorafgaand aan de avondvoorstellingen.

DINERS VOORAFGAAND AAN DE VOORSTELLING

  • Diner op de planken – in de maanden september t/m november en februari t/m mei
  • Winters Hofnarbuffet – in de maanden december en januari

Reserveren van de diners kan via het reserveringsformulier onderaan de pagina, telefonisch via
(040) 207 40 10 of bij jouw bestelling van de voorstellingskaart(en). (Reserveren is momenteel niet mogelijk) 

DINER OP DE PLANKEN

Lekker eten, al proevend van de planken! Het door de chef samengestelde voorgerecht wordt creatief opgediend op planken en altijd geserveerd met een ovenverse brood variant. Na de voorgerecht-plank vervolgen we jouw proeverij met warme gerechtjes, eveneens geserveerd op planken. Alle gerechten wisselen regelmatig in samenstelling, bevatten vis en vleesgerechten en zijn altijd gevarieerd met wat het seizoen ons te bieden heeft. Een heerlijk dessert is uiteraard los bij te bestellen. Kosten: € 23,50 per persoon.

Dit diner wordt geserveerd in de maanden september, oktober, januari t/m mei. Wanneer je liever geen vis of vlees eet, dieetwensen of een voedselallergie hebt, vragen we je dit vooraf te vermelden bij jouw reservering.

WINTERS HOFNARBUFFET

In december en januari serveren we voor € 15,- p.p. een heerlijk winters Hofnarbuffet.

MENU WINTERS HOFNARBUFFET

Voorgerecht:

  • Een duo van 2 soepen uit ons winter assortiment geserveerd met gezouten roomboter en bourgondisch brood

Hoofdbuffet met o.a.:

  • Wisselende stamppotjes
  • Moeders ovenschotel (gehakt – spekjes – zuurkool – ananas – puree)
  • Rodekool op schoonmoederswijze (rodekool – appel – kaneel – honing)
  • Mousseline (luchtige puree van aardappel en roomboter)
  • kleine gehaktballetjes in braadjus
  • Rookworst in jus (uit eigen worstmakerij van Hans Adriaans)
  • Kippendijtjes (gegrilde filet van kippendij met een saus van gebakken ui)
  • Appelcompote
  • Gestoofde peer in rode wijn
  • Salade van appel-walnoten-bleekselderij-knol

Dit buffet wordt geserveerd in de maanden december en januari. Wanneer je dieetwensen of een voedselallergie hebt, vragen we je dit vooraf te vermelden bij jouw reservering.

RESERVERINGSFORMULIER

Wil je reserveren voor vandaag of morgen, bel dan even met ons op 040-207 40 11.
Dan ontvangen wij jouw reservering tijdig.

Aangeboden diner:

Wij adviseren je om tussen 17.30 en 18.00 uur aan tafel te gaan, zodat je voldoende tijd hebt. Heb je dieetwensen of een voedselallergie, geef dat dan hieronder bij opmerkingen aan.

Ik ga aansluitend naar de voorstelling*
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur
Van 24 juli t/m 29 augustus gesloten i.v.m. zomervakantie

Rabobank Theatercafé
Vanaf 26 juli doordeweeks vanaf 14.00 uur geopend. In de weekenden alleen bij een activiteit

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.