Gezien de huidige Corona maatregelen bieden we helaas tot eind december 2020 geen diners aan.
DINERS VOORAFGAAND AAN DE VOORSTELLING
In samenwerking met de Valkenswaardse Keurslager en traiteur Hans Adriaans hebben we voorafgaand aan alle avondvoorstellingen heerlijke diners voor je samengesteld:
- Diner op de planken – in de maanden september t/m november en februari t/m mei
- Winters Hofnarbuffet – in de maanden december en januari
Reserveren van de diners kan via het reserveringsformulier onderaan de pagina, telefonisch via (040) 207 40 10 of bij jouw bestelling van de voorstellingskaart(en).
DINER OP DE PLANKEN
Lekker eten, al proevend van de planken! Het door de chef samengestelde voorgerecht wordt creatief opgediend op planken en altijd geserveerd met een ovenverse brood variant. Na de voorgerecht-plank vervolgen we jouw proeverij met warme gerechtjes, eveneens geserveerd op planken. Alle gerechten wisselen regelmatig in samenstelling, bevatten vis en vleesgerechten en zijn altijd gevarieerd met wat het seizoen ons te bieden heeft. Een heerlijk dessert is uiteraard los bij te bestellen. Kosten: € 23,50 per persoon.
Dit diner wordt geserveerd in de maanden september, oktober, januari t/m mei. Wanneer je liever geen vis of vlees eet, dieetwensen of een voedselallergie hebt, vragen we je dit vooraf te vermelden bij jouw reservering.
WINTERS HOFNARBUFFET
In december en januari serveren we voor € 15,- p.p. een heerlijk winters Hofnarbuffet.
MENU WINTERS HOFNARBUFFET
Voorgerecht:
- Een duo van 2 soepen uit ons winter assortiment geserveerd met gezouten roomboter en bourgondisch brood
Hoofdbuffet met o.a.:
- Wisselende stamppotjes
- Moeders ovenschotel (gehakt – spekjes – zuurkool – ananas – puree)
- Rodekool op schoonmoederswijze (rodekool – appel – kaneel – honing)
- Mousseline (luchtige puree van aardappel en roomboter)
- kleine gehaktballetjes in braadjus
- Rookworst in jus (uit eigen worstmakerij van Hans Adriaans)
- Kippendijtjes (gegrilde filet van kippendij met een saus van gebakken ui)
- Appelcompote
- Gestoofde peer in rode wijn
- Salade van appel-walnoten-bleekselderij-knol
Dit buffet wordt geserveerd in de maanden december en januari. Wanneer je dieetwensen of een voedselallergie hebt, vragen we je dit vooraf te vermelden bij jouw reservering.