Programma

Diner 2018-2019

Wisselende diners voorafgaande aan de voorstelling

In samenwerking met de Valkenswaardse Keurslager en traiteur Hans Adriaans hebben we voorafgaand aan alle avondvoorstellingen heerlijke diners voor u samengesteld:

  • Proeverij in Voor & Hoofd – in de maanden september, oktober, januari april en mei
  • Tweegangen Theaterdiner – in de maanden november, februari en maart
  • Winters Hofnarbuffet – in de maand december

Reserveren van de diners kan via het reserveringsformulier onderaan de pagina, telefonisch via 040-2074010 of bij uw bestelling van de voorstellingskaart(en).

Proeverij in Voor & Hoofd

Lekker eten, al proevend van de planken!
Het door de chef samengestelde voorgerecht wordt creatief opgediend op planken en altijd geserveerd met een ovenverse brood variant. Na de voorgerecht-plank vervolgen we uw proeverij met warme gerechtjes, eveneens geserveerd op planken. Alle gerechten wisselen regelmatig in samenstelling, bevatten vis en vleesgerechten en zijn altijd gevarieerd met wat het seizoen ons te bieden heeft. Een heerlijk dessert is uiteraard los bij te bestellen.

Kosten: € 22,50 per persoon (€ 23,50 na 1 januari i.v.m. BTW verhoging naar 9%)

Dit diner wordt geserveerd in de maanden september, oktober, januari, april en mei. Wanneer u liever geen vis of vlees eet of u allergisch bent, vragen we u dit vooraf te vermelden bij uw reservering.

Tweegangen Theaterdiner

Heerlijk tweegangendiner dat per maand wisselt.
Na een “mondvermaakje” in een vlees of vis variatie heeft u de keuze uit een koud of warm voorgerecht uiteraard met een passend garnituur of garnering. Als hoofdgerecht wordt er door de koks vooraf een vlees of vis hoofd gerecht samengesteld. Het hoofdgerecht wordt gepresenteerd op een bord met een passende saus en een groenten of salade garnituur. Een heerlijk dessert is uiteraard los bij te bestellen. Vanaf september is het menu van de betreffende maand te zien op onze website.

Kosten: € 22,50 per persoon (€ 23,50 na 1 januari i.v.m. BTW verhoging naar 9%)

Dit diner wordt geserveerd in de maanden november, februari en maart. Wanneer u liever geen vis of vlees eet of u allergisch bent, vragen we u dit vooraf te vermelden bij uw reservering.

Winters Hofnarbuffet

Exclusief in de maand december kunt u voorafgaande aan uw voorstelling genieten van het Winterse Hofnarbuffet voor slechts € 15,- per persoon.

Reserveringsformulier Diner

Wilt u reserveren voor vandaag of morgen, belt u dan even met ons op 040-207 40 11.
Dan ontvangen wij uw reservering tijdig.

Aangeboden diner:

Wij adviseren u om tussen 17.30 en 18.00 uur aan tafel te gaan, zodat u voldoende tijd heeft. Heeft u een dieetwensen of een voedselallergie geeft u dat dan hieronder bij opmerkingen aan.

* Verplichte velden