De MIXerij

De MIXerij is een nieuw initiatief van Bibliotheek De Kempen, Centrum voor Muziek en Dans, Theater De Hofnar en Cordaad Welzijn, allen bewoner van het gebouw De Hofnar.
Onder de naam ‘De MIXerij’ bundelen zij hun krachten en brengen, in een afwisselend programma voor jong en oud, elkaars werelden samen. Om mensen met elkaar in contact brengen, te inspireren en soms ook uit te dagen zelf creatief aan de slag te gaan. De activiteiten vinden voornamelijk plaats ‘Boven de boeken’ –  bovenin Bibliotheek De Kempen.

Op deze pagina vind je de activiteiten die De MIXerij organiseert. Deze worden regelmatig aangevuld. Dus hou deze pagina in de gaten.

Activiteitenprogramma De MIXerij

___________________________________________________________________________________________

Gratis voorbespreking over Carmen van George Bizet

Datum:       Dinsdag 10 december 2019
Aanvang:   20.00 uur
Einde:         22.00 uur
Entree:       gratis
Locatie:      Boven de Boeken (boven in
Bibliotheek de Kempen)

Wil je weten wie George Bizet is? Waar het verhaal van Carmen over gaat en waarom dit zo’n belangrijk werk voor de ontwikkeling van de klassieke muziekgeschiedenis is?
Kom dan op dinsdag 10 december naar de gratis te bezoeken voorbespreking over Carmen van George Bizet.
Musicus en musicoloog Dick Hermsen zal je in twee keer drie kwartier, met een pauze, volledig informeren over de achtergronden van het werk en de componist. De gratis voorbespreking vindt plaats op dinsdag 10 december van 20.00 tot 22.00 uur in ‘Boven de Boeken’ – de bovenste verdieping in Bibliotheek De kempen.

VOOR IEDEREEN GRATIS TE BEZOEKEN

De voorbespreking is gratis te bezoeken, ook wanneer je niet naar de dansvoorstelling gaat ben je van harte welkom. Bel voor het reserveren van de gratis kaartjes (040) 207 40 20 of loop even binnen bij de kaartverkoopbalie van Theater de Hofnar. Klik hier voor de openingstijden.

DANSVOORSTELLING CARMEN DOOR KIEV BALLET

Wil je ook graag de balletvoorstelling Carmen van het Kiev Ballet bezoeken? Klik dan hier voor meer informatie en het bestellen van kaartjes.

___________________________________________________________________________________________

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 9.30 – 12.30 uur en 13.15 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van een voorstelling

Zaterdag 18.30 – 20.30 uur op voorstellingsavonden of één uur voor een middagvoorstelling

Zondag afhankelijk van activiteiten één uur voor de voorstelling

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr vanaf 8.30 uur
Za t/m zo afhankelijk van activiteiten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.