De Mixerij

De Mixerij is een nieuw initiatief van Bibliotheek De Kempen, Centrum voor Muziek en Dans, Theater De Hofnar en Cordaad Welzijn, allen bewoner van het gebouw De Hofnar.
Onder de naam ‘De Mixerij’ bundelen zij hun krachten en brengen, in een afwisselend programma voor jong en oud, elkaars werelden samen. Om mensen met elkaar in contact brengen, te inspireren en soms ook uit te dagen zelf creatief aan de slag te gaan. De activiteiten vinden voornamelijk plaats ‘Boven de Boeken’ –
bovenin Bibliotheek De Kempen.

Op deze pagina vind je de activiteiten die De Mixerij organiseert. Ze worden regelmatig aangevuld.
Dus hou deze pagina in de gaten.

Activiteitenprogramma De Mixerij

___________________________________________________________________________________________

NATIONALE VOORLEESDAGEN: MUZIKALE VERTELLING - MOPPEREEND

Datum:       Woensdag 22 januari 2020
Aanvang:   15.00 uur
Einde:         15.30 uur
Entree:       gratis
Locatie:      Boven de Boeken (boven in
Bibliotheek de Kempen)

MOPPEREEND

Eend is mopperig. Haar vijver is opgedroogd en er is niemand die met haar wil spelen. Tenminste… dat vindt zij. Want ze wil niet gaten graven met Hond. Niet met Varken in de modderpoel. Niet kraaien met Haan. Niet soezen met Schildpad. Niet een lekker hapje eten met Geit.

NIEMAND wil met haar spelen. Komt het nog goed met eend? Vindt ze toch nog iemand om mee te spelen? Kom erachter tijdens deze muzikale vertelling en laat je meenemen door de wereld van Moppereend.

De vertelling wordt begeleid met harpmuziek gespeeld door Renske Leuw van het Centrum voor Muziek en Dans.

NATIONALE VOORLEESDAGEN

Van woensdag 22 januari tot en met zaterdag 1 februari 2020 staat de bibliotheek in het teken van de Nationale Voorleesdagen. Voorlezen is goed voor de taalontwikkeling van jonge kinderen. Daarom organiseren we leuke en interactieve activiteiten voor kinderen en hun (groot)ouders.

KAARTVERKOOP

De toegang is gratis. Klik hier om je gratis kaartjes te reserveren of loop even binnen bij de kaartverkoopbalie van Theater de Hofnar. Openingstijden van de balie: ma t/m vr 09.30 – 12.30 uur en 13.15 – 17.00 uur, za 18.30 – 20.30 uur op voorstellingsavonden, T (040) 207 40 20, E kaartverkoop@hofnar.nl.

___________________________________________________________________________________________

SUPERHERO WORKSHOP

Datum:       Woensdag 5 februari 2020
Aanvang:   13.30 uur
Einde:         17.30 uur
Voor wie:   Kinderen uit groep 5 t/m 8 (8 t/m 12 jaar)
Aantal deelnemers: Maximaal 20
Deelnamekosten:       € 2,50
Locatie:      Boven de Boeken (boven in
Bibliotheek de Kempen)

ALLE SUPERHELDEN VERZAMELEN!

In deze creatieve workshop ga je jouw eigen superheldenkostuum maken!
Inclusief de gadgets die bij jouw superkrachten horen. Samen gaan we op zoek naar jouw superkrachten en talenten. We ontdekken wat jou sterk en weerbaar maakt. Wat doet jou geloven dat je alles aan kan, zoals een echte superheld? Alle superhelden en heldinnen tussen de 8 en 12 jaar kunnen mee doen. Aan het eind van de middag ga je als echte superheld op de foto met behulp van een greenscreen. Misschien vlieg jij straks als superheld wel boven een stad of sta je op een hoge toren! Je mag jouw eigen kostuum en gadgets aan het eind van middag mee naar huis nemen. Doe je mee?

Deze workshop wordt verzorgd door ontwerper Desirée Wevers (MA-DE, Design & Educatie) in samenwerking met jongerenwerk van Cordaad Welzijn en een techneut van het DigiBiebLab van Bibliotheek De Kempen.

KAARTVERKOOP

Klik hier voor het online kopen van kaartjes voor deze activiteit. Of loop even binnen bij de kaartverkoopbalie van Theater de Hofnar. Openingstijden van de balie: ma t/m vr 09.30 – 12.30 uur en 13.15 – 17.00 uur, za 18.30 – 20.30 uur op voorstellingsavonden, T (040) 207 40 20, E kaartverkoop@hofnar.nl.

___________________________________________________________________________________________

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma t/m vr 9.30 – 12.30 uur en 13.15 – 17.00 uur en één uur voor aanvang van een voorstelling

Zaterdag 18.30 – 20.30 uur op voorstellingsavonden of één uur voor een middagvoorstelling

Zondag afhankelijk van activiteiten één uur voor de voorstelling

Rabobank Theatercafé
Ma t/m vr vanaf 8.30 uur
Za t/m zo afhankelijk van activiteiten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.