Recensie

Recensente Ans bezocht de cabaretvoorstelling ‘Wie?!’ van Arie en Silvester

Ans Boelens

Een aantal keer per seizoen gaan onze huisrecensenten een voorstelling voor jou bekijken, zodat je vooraf een goede indruk krijgt van waar je heen gaat. Deze keer ging Ans voor jou een kijkje nam bij de cabaretvoorstelling ‘Wie?!’ van het cabaretduo Arie en Silvester.

Arie en Silvester: niet voor tere zieltjes!

Op het laatste moment schuiven mijn zus en ik het theater in Tiel binnen. Moeilijk parkeren in een onbekende omgeving. Terwijl we gaan zitten start de voorstelling met een ‘disclaimer’. Die maakt duidelijk dat de show niet voor tere zieltjes is, dat beledigingen onvermijdelijk zijn en dat niemand in het bijzonder maar iedereen in het algemeen aangesproken kan worden. Een verfrissende kijk…. Wij zijn blij dat we zitten want we willen -na deze waarschuwing- de aandacht niet op ons vestigen.

Arie en Silvester staan na 10 jaar weer samen in het theater en nemen ons mee door hun geschiedenis. Gouwe ouwe en nieuwe grappen wisselen elkaar in een snel tempo af. Veel woordgrappen die zo snel gaan dat ze soms even moeten wachten voor het kwartje valt bij het publiek. Hun humor heeft geen maatschappelijke boodschap maar het duo neemt zichzelf en verschillende doelgroepen op de hak. Ze werken veel met filmpjes en 3D effecten wat voor veel afwisseling zorgt.

15 november in onze eigen Hofnar…..en kom op tijd!

Arie en Silvester zijn met hun cabaretvoorstelling ‘Wie?!’ bij ons te zien op vrijdag 15 november.


Terug naar het overzicht
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.