Recensie

Huisrecensente Edwine bezocht de voorstelling Opvliegers 5

Edwine Rothuizen

Opvliegers 5: Op Safari, daar krijg je het warm van!

Vanavond rijd ik naar Theater De Kattendans in Bergeijk. De zaal zit vol met verwachtingsvolle vrouwen en drie verdwaalde mannen. Ze hebben er allemaal zin in, dat blijkt uit het opgewonden geroezemoes.

Vier vriendinnen gaan samen naar Zuid-Afrika maar nemen op safari allemaal hun persoonlijke  sores mee. Verliefdheid, datingsites, echtelijke relatie en ziekte komen in rap tempo voorbij.

De vier verschillende karakters zijn prachtig uitvergroot en worden heel sterk neergezet. Ik waan me in het warme land door het originele decor, de aangepaste kleding en de prachtige belichting. Op geestige, aandoenlijke, maar soms ook wrange wijze vertellen ze elkaar ongezouten de waarheid. “Want daar zijn we vriendinnen voor!”

Naast mooi acteerwerk laten de vriendinnen ook hun zangtalent horen. Solo’s, maar ook close harmony, heel verrassend.

Een heerlijke avond om mee te maken. Op zaterdag 4 januari als Ladies Night in De Hofnar. Trommel je vriendin, moeder, oma, nichtje of buurvrouw op en geniet van deze leuke vriendinnenvoorstelling.


Terug naar het overzicht
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.