Recensie

Huisrecensent Ans over ‘Vuile Huichelaar 6e – Morgen begint nu’

Ans Boelens

Een aantal keer per seizoen gaan onze huisrecensenten een voorstelling voor jou bekijken, zodat je vooraf een goede indruk krijgt van waar je heen gaat. Iedere dinsdag komt er een recensie online. Deze keer was het de beurt aan Ans die voor jou een kijkje nam bij de voorstelling ‘Vuile Huichelaar 6e – Morgen begint nu’ 

Wanneer ik de Speeldoos in Vught binnenkom, lijkt er in de hal al een feestje gaande. Hele gezelschappen dames zijn druk, uitgelaten en vrolijk. Ik luister wat gesprekjes af…”Heb jij ze ook alle 5 gezien?? Nee dit is mijn derde keer”. Ja dit is inderdaad al de zesde editie van Vuile Huichelaar…een meezingshow die nog steeds veel bezoekers trekt.

Als de zaal opengaat zitten de beide hoofdrolspelers al op ons te wachten. Ze verwelkomen ons en laten zich uitgebreid met en door het publiek fotograferen. Er ontstaat meteen een gezellige en bijna feestelijke sfeer. Als iedereen zit wordt er gevraagd aan het publiek wie er nog een Vuile huichelaar maagd is?? Dan blijkt dat er vele trouwe fans zitten die vrijwel alle shows bezocht hebben. Er zit een enkele verdwaalde man in de zaal die door de theater vrouwen Paulette en Saskia vakkundig en op hilarische wijze worden genegeerd. Het publiek zingt uit volle borst mee met de smartlappen, gevoelige liedjes en geniet van de typetjes en de sketches waarmee ze het programma afwisselen. Ze vertellen op herkenbare wijze over de keuzes van alle dagen, wat willen we nou eigenlijk in een wereld waarin veel te veel mogelijk is!

Een gegarandeerd succes als je deze avond met vriendinnen, zussen of collega’s bezoekt. De mannen maar thuis laten…tenzij ze tegen een (plaag) stootje bestand zijn.

Op vrijdag 8 maart is deze voorstelling te zien tijdens de Ladies Night in Theater De Hofnar!


Terug naar het overzicht
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.