Recensie

Huisrecensent Ans over ‘Brugklas De Musical’

Ans Boelens

Een aantal keer per seizoen gaan onze huisrecensenten een voorstelling voor jou bekijken, zodat je vooraf een goede indruk krijgt van waar je heen gaat. Deze keer was het de beurt aan Ans die voor jou een kijkje nam bij de jeugdvoorstelling ‘Brugklas de Musical’.

In de Kattendans in Bergeijk heerst een gezellige drukte. Een heel ander publiek dan bij de meeste voorstellingen….leuk. Niet alleen brugklassers, zo te zien maar ook jongere- en iets oudere kinderen.  

Samen met mijn nichtje Vera ga ik naar ‘Brugklas De Musical’. Gelukkig wilde zij mee als mini-recensent. De voorstelling start en we zitten meteen midden in het verhaal.  Er is een flexibel decor wat allerlei delen van de middelbare school laat zien.

Veel puber- en brugklasproblemen komen aan bod! Hoe blijf je jezelf in een nieuwe situatie, hoe ga je om met vriendschappen, hoe anders gaan jongens en meiden met elkaar om? Het is een leuke, bruisende musical met veel dans, dynamiek en humor. Geschikt vanaf 9 jaar en wat mij betreft ook voor volwassenen. 

Gezellig om samen met je kind, nichtje of  buurjongen naartoe te gaan om te bemerken dat er veel veranderd voor jongeren maar dat sommige dingen van alle tijden zijn. Na de voorstelling staat de hele cast geduldig klaar om met al die enthousiaste kinderen op de foto te gaan. Mijn nichtje heeft er van genoten en ik ook!

Op zaterdag 5 oktober is Brugklas De Musical te zien in Theater De Hofnar


Terug naar het overzicht
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.