Blog

HOE IS HET NU MET BJÖRN VAN DER DOELEN?

Dit seizoen heeft Björn van der Doelen meerdere keren in De Hofnar gestaan. Met zijn theatertour ‘Eerwaarde Vader zegen mij, want ik heb gezondigd’ en met ‘Praten over liedje met Björn’. Gelukkig zien we hem snel weer bij ons op het podium, want in juli staat er een voorstelling gepland. Hieronder lees je hoe het verder met Björn gaat.

Allereerst hoe gaat het met je?
Het gaat uitstekend hier. Lekker aan het genieten van de vrije weekenden en da we zoveel met het gezin samen thuis zijn.

Dit seizoen stond je in Theater De Hofnar en volgend seizoen weer. De voorstellingen zijn in maart abrupt gestopt. Hoe ga je nu om met deze situatie? Mis je de optredens?
Hoewel ik optreden vaak heel leuk vind, geniet ik er heel erg van dat ik ieder weekend vrij ben en dus nergens rekening mee hoef te houden. En daarnaast ben ik mijn eigen gelul ieder weekend soms ook wel een bietje beu dus vooralsnog mis ik het nie zo erg 🙂.”

De culturele sector krijgt een enorme financiële klap. In hoeverre merk je dit zelf?
“Ik loop financieel ook wel het nodige mis door alle gecancelde voorstellingen, maar ik heb de afgelopen jaren erg goeie jaren gehad en daarnaast een goed voetbalpensioen dus ik kom zeker niet om van de honger.

Hoe zien jouw dagen er nu uit?
“Ik ben sinds mijn voetbalpensioen altijd al erg goed geweest in niks doen en dat kan ik nog altijd als geen ander. Daarnaast is het (doordeweeks) wat sporten, lekker wandelen en kaarten met m’n meiske, wa flauwekullen met de kiendjes, een boodschapje doen, in de tuin in het zonnetje zitten, filmpje kijken, dutje doen enz. De weekenden brengen we vooral borrelend door in de tuin. Daar moeten we dan weer twee dagen van bijkomen, dus tegen de tijd da we weer een bietje in actie komen is het alweer woensdag en da’s dan nog maar weer twee nachtjes slapen voordat het vrijdag is en dan is het dus alweer weekend. Kortom ik vermaak me uitstekend.

Wat mis je nu het meeste in het dagelijks leven door deze situatie?
“Gezellig afspreken met de mensen die nu niet durven af te spreken, een knuffel hier en daar, met de kiendjes en m’n meiske naar de film of uit eten of op café gaan maar vooral dat ik nu niet lekker doordeweeks naar de boksschool kan. De trainingen en de slappe zever daar zijn namelijk erg goed voor lichaam en geest 🙂.”

We hopen onze deuren snel weer te kunnen openen. Volgend seizoen zien we je terug bij ons in het theater. Met wat voor voorstelling kom je volgend seizoen terug? Wat kan je al over deze voorstelling vertellen?
“Ik kijk er zelf in ieder geval erg naar uit, omdat ik muzikale helden te gast heb waarmee we lekker muziek gaan maken en over muziek gaan lullen en dat alles in zeer informele sfeer en in een van de gezelligste en meest gastvrije theaters van Nederland.”


Terug naar het overzicht
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
De balie is gesloten t/m 28 april. We zijn alleen telefonisch bereikbaar van ma t/m vr tussen 13.00 – 17.00 uur

Maandag 26 en dinsdag 27 april zijn we telefonisch niet bereikbaar.

Rabobank Theatercafé
Tot nader order gesloten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.