Recensie

Edwine was bij de theatershow van VOF de Kunst

Edwine Rothuizen

Een aantal keer per seizoen gaan onze huisrecensenten een voorstelling voor jou bekijken, zodat je vooraf een goede indruk krijgt van waar je heen gaat. Deze keer ging Edwine voor jou een kijkje nemen bij de theatershow van VOF de Kunst.

Op een zondagmiddag naar de première van de nieuwe show van VOF de Kunst. Hoe leuk is dat! In Theater aan de Parade in Den Bosch zit ik “loge” op het balkon met een prachtig overzicht op het podium. Ik heb, net zoals de volle zaal, heel veel zin in een middag met nostalgische en nieuwe muziek van de Nederlandse band, van wie ik in de jaren 80 al fan was.

Daar komen ze met Nol Havens, de leadzanger, voorop. Ze openen met de mooie titelsong van hun muziekvoorstelling: “Het bloed kruipt waar het niet gaan kan”. De stemming zit er meteen in. Zeker ook door de warme en relaxte sfeer die de Tilburgse Nol creëert met zijn introducties van de nummers, overgoten met een gezellig Brabants sausje.

Oude en nieuwe nummers, kinderliedjes met de puntige teksten van Annie M.G. Schmidt worden afgewisseld met ingetogen luisterliedjes. De mannen van VOF de Kunst hebben in al die jaren nog niets van hun enthousiasme, bevlogenheid en plezier in het muziek maken verloren. En vanmiddag ervaarde ik weer, hoe Nederlandse popmuziek toch swingend kan zijn.

Na de pauze wordt een speciale gast aangekondigd.
En speciaal dat is ie, geweldig! Benieuwd?
Kom dan zelf kijken en luisteren in De Hofnar, zaterdag 26 januari.
Geloof me, je krijgt er geen spijt van.


Terug naar het overzicht
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.