Recensie

Edwine over Ernst Daniël & Coosje Smid

Edwine Rothuizen- Eijken

Een aantal keer per seizoen gaan onze huisrecensenten een voorstelling voor jou bekijken, zodat je vooraf een goede indruk krijgt van waar je heen gaat. Iedere dinsdag komt er een recensie online. Deze keer was het de beurt aan Edwine die voor jou een kijkje nam bij de voorstelling ‘Ik Zou Je Het Liefste In Een Doosje Willen Doen’ van Ernst Daniël & Coosje Smid.

Ernst Daniël Smid en zijn dochter Coosje nemen ons vanmiddag mee naar de jaren zestig. Het podium in Theater Markant te Uden is omgetoverd in een sfeervolle en knusse zithoek uit de tijd, die ik me nog heel goed herinner uit mijn prille jeugd.

De grote zaal is gevuld met enthousiaste senioren die uit volle borst de bekende liedjes van onder andere Annie M.G. Schmidt, Jules de Corte en Ramses Shaffy meezingen. Ook de nummers van de toentertijd populaire tv serie “Ja Zuster, Nee Zuster” roepen bij het publiek mooie herinneringen op.

De anekdotes die vader en dochter tussen de verschillende liedjes door om de beurt vertellen, zijn voor velen een feest van herkenning en geven een mooi tijdsbeeld.

Even terug in de tijd en herinneringen ophalen?
Kom op 17 mei naar De Hofnar en geniet van dit bijzondere concert!


Terug naar het overzicht
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.