Recensie

Ans bezocht de voorstelling van Sanne Wallis de Vries

Ans Boelens

Een aantal keer per seizoen gaan onze huisrecensenten een voorstelling voor jou bekijken, zodat je vooraf een goede indruk krijgt van waar je heen gaat. Deze keer ging Ans voor jou een kijkje nemen bij de cabaretvoorstelling van Sanne Wallis de Vries.

De Verkadefabriek in Den Bosch is een leuk ongedwongen theater. Het is druk vanavond, ik ga naar de voorstelling ‘Kom’ van Sanne Wallis de Vries kijken. Naast het theater is zij ook bekend van programma’s als ‘Wie is de Mol’, Koefnoen, Kopspijkers en van The Roast waarin bekende Nederlanders elkaar op kritische en soms keiharde, humoristische manier afmaken. Die bekendheid zorgt er volgens mij mede voor dat er een divers publiek in de volle zaal zit.

Sanne wordt al met een luid en enthousiast applaus ontvangen. Ze presenteert zich met een heerlijke, chaotische woorden- en gedachtestroom. Ze zingt prachtige, gekke en soms rauwe liedjes begeleidt door een toetsenist en een gitarist. De muziek voegt veel toe aan de timing van haar verhaal en de uitdrukkingen, dat is leuk en verrassend om te merken. Hilarische verhalen over haar kinderen, over hoe mensen met humor omgaan (of niet!) en een pleidooi voor onverschilligheid komen voorbij in haar show. Er komen typetjes voorbij, die zij als geen ander neer kan zetten. Het is een try-out voorstelling dus af en toe wordt er op papier gespiekt of ze zegt “Dit gaat eruit want hier lachen jullie niet om”. Al met al een super leuke voorstelling!

Donderdag 6 februari staat Sanne met haar voorstelling ‘Kom’ (try-out) in Theater De Hofnar.


Terug naar het overzicht
Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554 DA Valkenswaard

Telefoon
(040) 207 40 10

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Ma-vr tussen 13.00 – 17.00 geopend

Rabobank Theatercafé
Ma-vr vanaf 09.00 uur geopend

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.