Balkonarrangementen

BALKONARRANGEMENTEN

Wil je een voorstelling bezoeken en daarna privacy voor jouw gezelschap? Overweeg dan ons balkonarrangement. Wanneer je alle stoelen op het balkon reserveert bij een voorstelling, staat de JONG! Foyer exclusief voor jouw gasten ter beschikking. Niet alleen na afloop van de voorstelling maar ook bij de ontvangst en tijdens de pauze. Je kunt rekenen op een gastvrije ontvangst met een persoonlijke touch en een feilloos verlopende avond, ingevuld naar jouw wensen. Denk aan diner, buffet, hapjes? Wat je ook wenst, wij denken met je mee en regelen het voor je. Vraag gerust naar de mogelijkheden en tarieven.

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie of een vrijblijvend persoonlijk gesprek kun je contact opnemen met onze sales afdeling via (040) 207 40 10 of sales@hofnar.nl.

Contact

Theater De Hofnar
De Hofnar 10
5554DA Valkenswaard

Route en parkeren

Telefoon algemeen
(040) 207 40 10

Telefoon kaartverkoop
(040) 207 40 20

Mail
info@hofnar.nl

Openingstijden

Kaartverkoopbalie
Gelosten i.v.m. zomervakantie
Vanaf maandag 24 augustus elke werkdag geopend van 13.00 – 17.00 uur.

Rabobank Theatercafé
Voorlopig gesloten

De Hofnar maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Deze cookies maken het mogelijk om content via social media te delen en om de inhoud van deze website en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Door deze melding te sluiten stemt u hiermee in. Meer weten? Bekijk dan onze privacy verklaring.